2777
2789

جلسه ۳۵۰ یک  ساعت و نیم ؟

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام خصوصی بگیرمپسرم انلاین گوش نداد

آنلاین چند دادی؟

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
اگه حضوری باشه بنظرم بهتره

حضروری یک ماه دیگه شروع میشه . گرمه بیرون 

من میخوام خصوصی بگیرمپسرم انلاین گوش نداد

خصوصی چنده؟

ببر حضوزی من تیچر بودم سال ها کیفیت حضوری خیلی بیشتز. خیلیم داره گرون میگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببر حضوزی من تیچر بودم سال ها کیفیت حضوری خیلی بیشتز. خیلیم داره گرون میگه

باشه مرسی

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد میکردن. تدریسشون آنلاین بود و خیلی تمرین میدادن تا یاد بگیرم. آی دی تلگرامشون رو برات میذارم .

قیمت کلاساشون هم خیلی خوبه .برای رزرو کلاس به این ای دی پیام بدین

telegram ID:pinklutus

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد م ...

تلگرام ندارم ، شمارشو بده