ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان بیست نهایی 116 بازدید | 10 پست بچه ها شما چه جوری می تونید شب امتحان ی درسی رو که نخوندید بخونید و نمره بالاها بگیرید؟من حین خوندن وقتی زمان کم دارم از همش فکر می کنم به اینکه شاید نرسم تمومش کنم و به خاطر همین استرس واقعا هم نمیرسم تموم کنمبگید شما چه جوری می خونید چه جوری توی ی شب برنامه ریزی می کنید؟از کی واسه نهایی شروع می کنید شما؟ بی نشان... 1404/02/20 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taaraprice عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 861 باید در طول ترم هم خونده باشی اینطوری وقتی داری میخونی همه چی صرفا داره واست مرور میشه لوزر به تمام معنا🦈
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6269 از فردای کنکور اردیبهشت شروع کردمببین واسه زبان نذاری شب امتحان بخونیا لغات و خوب کار کن لیسینینگ هم همینطورواسه عربی و فارسی هم حواست به واژگان و معنی باشهدروس تخصصی هم که واسه کنکور میخونی مسلطی براش نمونه سوال زیاد حل کن دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 از فردای کنکور اردیبهشت شروع کردمببین واسه زبان نذاری شب امتحان بخونیا لغات و خوب کار کن لیسینینگ هم ... شماهم اگه وقتت کم باشه دیگه نمی تونی بخونی ؟مثلا من از الان استرس گرفتم که نتونم درسارو جمع کنم واسه نهایی بی نشان...
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6269 شماهم اگه وقتت کم باشه دیگه نمی تونی بخونی ؟مثلا من از الان استرس گرفتم که نتونم درسارو جمع کنم واسه ... نه من برعکس بیشتر میخونمپایه ات چطوره؟ دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 نه من برعکس بیشتر میخونمپایه ات چطوره؟ خوبه پایه امببین فرض کن فردا امتحان داریمدر طول سالم نخوندی اون درس رومیرسی از الان که ساعت پنجه تا فردا صبح کل کتاب بخونی؟یعنی استرس نمی گیری که نرسی؟به نظرت از الان. واسه نهایی شروع کنیم زمان خو بیه؟ بی نشان...
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6269 خوبه پایه امببین فرض کن فردا امتحان داریمدر طول سالم نخوندی اون درس رومیرسی از الان که ساعت پنجه تا ... خب الان وقتشه که واسه نهاییا خودتو برسونی اره همین الان شروع کن اگه کل اش هم نتونستی بخونی حداقت حتی 60 درصد مطالب بهتر از هیچی هست دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿