2777
2789
عنوان

بیست نهایی

105 بازدید | 10 پست

بچه ها شما چه جوری می تونید شب امتحان ی درسی رو که نخوندید بخونید و نمره بالاها بگیرید؟

من حین خوندن وقتی زمان کم دارم از همش فکر می کنم به اینکه شاید نرسم تمومش کنم و به خاطر همین استرس واقعا هم نمیرسم تموم کنم

بگید شما چه جوری می خونید چه جوری توی ی شب برنامه ریزی می کنید؟

از کی واسه نهایی شروع می کنید شما؟

بی نشان...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از فردای کنکور اردیبهشت شروع کردم

ببین واسه زبان نذاری شب امتحان بخونیا 

لغات و خوب کار کن لیسینینگ هم همینطور

واسه عربی و فارسی هم حواست به واژگان و معنی باشه

دروس تخصصی هم که واسه کنکور میخونی مسلطی  براش نمونه سوال زیاد حل کن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

از فردای کنکور اردیبهشت شروع کردمببین واسه زبان نذاری شب امتحان بخونیا لغات و خوب کار کن لیسینینگ هم ...

شماهم اگه وقتت کم باشه دیگه نمی تونی بخونی ؟

مثلا من از الان استرس گرفتم که نتونم درسارو جمع کنم واسه نهایی

بی نشان...

شماهم اگه وقتت کم باشه دیگه نمی تونی بخونی ؟مثلا من از الان استرس گرفتم که نتونم درسارو جمع کنم واسه ...

نه من برعکس بیشتر میخونم

پایه ات چطوره؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

نه من برعکس بیشتر میخونمپایه ات چطوره؟

خوبه پایه ام

ببین فرض کن فردا امتحان داریم

در طول سالم نخوندی اون درس رو

میرسی از الان که ساعت پنجه تا فردا صبح کل کتاب بخونی؟

یعنی استرس نمی گیری که نرسی؟

به نظرت از الان. واسه نهایی شروع کنیم زمان خو بیه؟

بی نشان...

خوبه پایه امببین فرض کن فردا امتحان داریمدر طول سالم نخوندی اون درس رومیرسی از الان که ساعت پنجه تا ...

خب الان وقتشه که واسه نهاییا خودتو برسونی 

اره همین الان شروع کن اگه کل اش هم نتونستی بخونی حداقت حتی 60 درصد مطالب بهتر از هیچی هست

2790
2778
2791
2779
2792