2789

استاد میخوای بیا پیش من چرا انقد بخوای هزینه کنی 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

می‌خوام یاد بگیرم خوب تو بلدی حرفه ای برقصی کدوم شهری

اره بلدم 

کرجم 

عربی

تنگو و سالسا 

فارسی 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بابا باریکلا خودت یادت گرفتی یا رفتی کلاس رقص دوری وگرنه میومدم پیشت

خودم یادگرفتم

انقد کلیپ و اینا دیدم 

البته انگار تو ذاتمه چون مامانم میگفت از بچگی هم میگفتی میخوام همیشه برقصم و قر میدادم حتی با آگهی های تلوزیون😂😂😂

خوبه دیگه کلیپ چی دیدی من میترسم مصنوعی بشه برم کلاس

ببین  باید ریتم رو نگه داری 

قشنگ ب اهنگ گوش بده ببین کجاش ضرب داره کجاش آرومه کجاش اوج داره بعد باید متناسب با اهنگ برقصی 

گفتم ک اگه کنارم بودی یادت میدادم 

ولی میتونی کلیپ زیاد ببینی از اینستا

منم یاد ندارم هیچی عروسیمم نزدیکه کلاس رقص واسه منی که هیچی بلد نیستم مصنوعی میشه؟

ببین بستگی به خودت داره باید تمرین کنی زیاد کدوم شهری و اگر رفتی ی استاد خوب پیدا کن یا با این فیلم ها تمرین کن 

ببین بستگی به خودت داره باید تمرین کنی زیاد کدوم شهری و اگر رفتی ی استاد خوب پیدا کن یا با این فیلم ...

بستگی به خودم داره که کلا خانوادم بلد نیستن داداشم مامانم یکم بابامم هیچی مثل خودم

مشهدیم یه کلاس رقص دوستم میرفت خیلییی رقصای خفنی یاد داشت الان گمش کردم

ممنون بابت تبریکت

بستگی به خودم داره که کلا خانوادم بلد نیستن داداشم مامانم یکم بابامم هیچی مثل خودممشهدیم یه کلاس رقص ...

اره برو پس خیلی ولی تمرین کن که مصنوعی نشه و ی جای خوب برو