2777
2789
عنوان

گناهه این بچه چی بود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4559 بازدید | 165 پست
چرا ربطی ندارند ؟؟؟حرف زدی باید جوابتو بگیری سایت عمومیه وقتی چیزی میگی باید تحمل انتقاد بقیه هم داش ...

نریپ

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

کیا باعث مریضیش شدن،؟

ببین مواد غذایی که ما استفاده می کنیم 

این دود دمی که ما تنفس می کنیم

و خیلی چیزهای دیگه باعث این بیماری میشه 

خیلی دلم به حال مادر و پدر بیچاره ش میسوزه 

یه مادر پوستش کنده میشه تا بچه ش به دنیا بیاد حالا اینجوری از دست بره واقعا وحشتناکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بحث نکنید اعصاب خودتونو خورد میکنید

لطفا قفل کن اینا ریپ میزنن میرن رو اعصابم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چرا ربطی ندارند ؟؟؟حرف زدی باید جوابتو بگیری سایت عمومیه وقتی چیزی میگی باید تحمل انتقاد بقیه هم داش ...

میشه بحث نکنی لطفا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

یه نفر وقتی از خدایی که بهش تعصب دارید بد میگه ، 

لاقل علم و جذابیت کلام داشته باشید جذبش کنید

چرا حمله میکنید به طرف که بدتر لج کنه؟ نهی از منکر کلا تو ایران همینقدر شخمیه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

تو آشناهامون یه بچه از ۵ سالگی سرطان گرفت ۸ یا ۹ سالش بود مردقبل مردن که خیلی بد حال بوده می‌گفته ...

وای بچه فامیل ما نیم ساعت قبل فوتش از خودش فیلم گرفته بود گفته بود مامان من میرم یه جای خوب و این تویی که زجر میکشی و براش شعر خونده بود و ازش خداحافظی کرده بود بعد مادرشو بغل کرده بود و فوت کرد

آخه اگه یه مطالعه ساده هم داشته باشیم متوجه میشیم بیماری سرطان از کجا میاد

اخه سرطان برای بچه ۱ ساله ای ک شیر میخورده و سالمم بدنیا اومده بعدش مریض میشه خیلی سخته درکش 

ببین مواد غذایی که ما استفاده می کنیم این دود دمی که ما تنفس می کنیم و خیلی چیزهای دیگه باعث این بیم ...

تو شهرستان زندگی میکردن آبو هوای سالمم داشت و متاسفانه مادرش هم فوت کرد

اخه سرطان برای بچه ۱ ساله ای ک شیر میخورده و سالمم بدنیا اومده بعدش مریض میشه خیلی سخته درکش

بخدا میدونم 

عکسش رو دیدم جگرم خون شد 

ولی متأسفانه ما از پشت پرده ی خیلی چیزها بی خبریم 

ای وای از دل مادرش 

تو شهرستان زندگی میکردن آبو هوای سالمم داشت و متاسفانه مادرش هم فوت کرد

میدونم عزیزم 

ما هم الان تو شهرستان هستیم 

ولی متأسفانه غذایی که مادر در دوران بارداری استفاده میکنه هم تاثیر داره 

پدرم میگفت زمان قدیم هرکس بیماری دیابت میگرفت میرفتن عیادتش الان بیماری دیابت به بچه ی یک ساله هم رسیده 

ببین مواد غذایی که ما استفاده می کنیم این دود دمی که ما تنفس می کنیم و خیلی چیزهای دیگه باعث این بیم ...

اینا رو قبول دارم ، تمام مواد غذایی شیمیایی دارن که باعث بیماری های گوناگون میشن ، از اطرافیان خودمم بخاطر همین مواد شیمیایی موجود در غذا سرطان گرفتن و فوت شدن

2790
2778
2791
2779
2792