چرا ربطی ندارند ؟؟؟حرف زدی باید جوابتو بگیری سایت عمومیه وقتی چیزی میگی باید تحمل انتقاد بقیه هم داش ...
نریپ
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
تو آشناهامون یه بچه از ۵ سالگی سرطان گرفت ۸ یا ۹ سالش بود مردقبل مردن که خیلی بد حال بوده میگفته ...
وای بچه فامیل ما نیم ساعت قبل فوتش از خودش فیلم گرفته بود گفته بود مامان من میرم یه جای خوب و این تویی که زجر میکشی و براش شعر خونده بود و ازش خداحافظی کرده بود بعد مادرشو بغل کرده بود و فوت کرد
ببین مواد غذایی که ما استفاده می کنیم این دود دمی که ما تنفس می کنیم و خیلی چیزهای دیگه باعث این بیم ...
اینا رو قبول دارم ، تمام مواد غذایی شیمیایی دارن که باعث بیماری های گوناگون میشن ، از اطرافیان خودمم بخاطر همین مواد شیمیایی موجود در غذا سرطان گرفتن و فوت شدن