2777
2789
عنوان

کرونا جدید

107 بازدید | 9 پست

من یه کم ته گلوم احساس گرد پ خاک میکنم و امروز از ترس رفتم دکتر و سرم زدم با دارو نمیدونم کرونا گرفتم یا نه؟ بو و طعم هم حس میکنم تب ندارم و حال عمومیم خوبه میخواستم ببینم کروناست؟ و چند روز باید مراقب باشم کسی از کن نگیره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرونا این مدلیه ک دیر خوب میشی 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شاید حساسیت هستچیزیت وه نیست چرا ترس آخه

آخه یه هفته پیش پدرم تب کرد و اینا که خوبه الان بعد مادرم تب کرد که اونم ۵ روز گذشته حالش خوبه امروز خواهرم یه تب ۳۷/۷ داشت ترسیدیم گفتیم بریم دکتر تا بیشتر نشده منم نمیدونم از استرس بود یهو گلوم احساس خاک و اینا کرد منم باهاش سرم زدم و دارو گرفتم دارم از ترس میمیرم الان حال هر دومون خوبه تب نداریم ولی این گلوم یه جوریه 

آخه یه هفته پیش پدرم تب کرد و اینا که خوبه الان بعد مادرم تب کرد که اونم ۵ روز گذشته حالش خوبه امروز ...

نمیدونم قبلا گرفتی یا نه

ولی الان دیگه کرونا در حد آنفولانزا هست 

من دفعه دوم گرفتم حتی تب نکردم

ترس نداره دیگع

[QUOTE=381670341]نمیدونم قبلا گرفتی یا نه ولی الان دیگه کرونا در حد آنفولانزا هست  من دفعه دوم گرفتم حتی تب نک ...[/QUOT

والا نمیدونم گرفتم مطمین نیستم 

میترسم بدتر بشم 

الان تب ندارم فقط احساس میکنم تو گلوم خاکه و اینا همین حال عمومییم خوبه

[QUOTE=381670341]نمیدونم قبلا گرفتی یا نه ولی الان دیگه کرونا در حد آنفولانزا هست من دفعه دوم گرفتم ...

چیزیت نیست

اگه کرونا بود تا الان تب کرده بودی

و درهرحال کرونا الان ترس نداره

مگه اونها که مشکل ریه دارن 

چیزیت نیستاگه کرونا بود تا الان تب کرده بودیو درهرحال کرونا الان ترس ندارهمگه اونها که مشکل ریه دارن

خواهرم امروز صبح تب ۳۷/۸ داشت سریع رفتیم دکتر منم چون گلوم اینطوری بود گفتم به من هم سرم بزن فعلا که تب ندارم فقط گلوم اذیت میکنه