2777
2789
عنوان

18 سالمه اما

125 بازدید | 9 پست

حس خستگی دارم 

دارن برای آیندم تلاش می‌کنم اما خب منم دخترم احساس دارم دلم میخواد تو کل این دنیا یه نفر باشه حداقل بتونم بون قضاوت حرف دلمو بگم بهش 

حتی دیگه به خانواده هم نمیتونم بگم چون اونا هم نگران من هستن کاری هم از دستشون بر نمیاد 

یکی ندارم تو این دنیا وقتی حالم بده بشینه بگه بهم بگو هرچی باشه هرچی بشه من هستم 

خدا کنه  انشالله حداقل رشته ی مورد علاقم قبول بشم امسال دلم شاد بشه 

همیشه سالم زندگی کردم سرم تو کارم بودم ولی هیجان نداشتم حس میکنم زندگی نکردم عمیقا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

منم ۱۹ سالمه و خستم حال هیچی رو ندارم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا ۱۸ ساله ها احساس میکنن خیلی بزرگ شدن🫥😂بابا تا این سن مگه جز مدرسه جای دیگم دیدین شما

خیلی بیشتر از استرسی که یه نوجوان باید می‌کشید کشیدیم خیلی بیشتر از حدی که یه نوجوانان باید میدویید دوییدیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی