2821
2789
عنوان

18 سالمه اما

129 بازدید | 9 پست

حس خستگی دارم 

دارن برای آیندم تلاش می‌کنم اما خب منم دخترم احساس دارم دلم میخواد تو کل این دنیا یه نفر باشه حداقل بتونم بون قضاوت حرف دلمو بگم بهش 

حتی دیگه به خانواده هم نمیتونم بگم چون اونا هم نگران من هستن کاری هم از دستشون بر نمیاد 

یکی ندارم تو این دنیا وقتی حالم بده بشینه بگه بهم بگو هرچی باشه هرچی بشه من هستم 

خدا کنه  انشالله حداقل رشته ی مورد علاقم قبول بشم امسال دلم شاد بشه 

همیشه سالم زندگی کردم سرم تو کارم بودم ولی هیجان نداشتم حس میکنم زندگی نکردم عمیقا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا ۱۸ ساله ها احساس میکنن خیلی بزرگ شدن🫥😂بابا تا این سن مگه جز مدرسه جای دیگم دیدین شما

خیلی بیشتر از استرسی که یه نوجوان باید می‌کشید کشیدیم خیلی بیشتر از حدی که یه نوجوانان باید میدویید دوییدیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی