2777
2789

فقط یجوری رفتار کن که جرعت نکنن بهت توهین کنن و بزنن تو سرت. 

سرسنگین باش و در همین حین احترام هم بزار. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشبخت شی عزیز جان

به نظر من هیچ وقت به هیچ عنوان با خانواده شوهرت دعوا نکن یا بهشون تیکه ننداز که راه دعوا رو باز کنی  و همیشه با مهربونی از زندگیت دورشون کن نزار نظر بدن و در هر چیزی دخالت کنن

خودتم تو هرچیزی که فکر میکنی بهت ربطی نداره نظر نده 

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

تا میتونی هیچکدومشونو مثل رفیق و مثل مادر و ...نبین چون بعد چند ماه ضربه میخوری

احترام داشته باش لال باش سکوت خیلی خوبه

اصلا بیشتر از نیم ساعت با هیچکدومشون تنها نباش همیشه کار بتراش برای خودتوو زندگیت نه برای جاری و مادر شوهر  برای اونا فقط در حد ظرفی بشوری

مهندسی عمران- نقشه برداری

نه زیاد صمیمی شو نه زیاد خودتو بگیر براشون معتدل ب

اش وقتی میری خونشون نه زیاد رو بده که همه کارارو بندازن گردنت نه اینکه فقط یه جا بشین ونگاه کن وقتیم غیبت کسیو پیشت میکنن مثلا جاریت رو تو هیچی نگو فقط گوش بده وبا جاریتم یه تیم نشو وبهش اعتماد نکن

هیچی از حرفایی که مثلا با خواهر شوهر مادر شوهر جاری.......اینارو به شوهرت نگو کلا حرفای الکی و خاله زنکی رو پیش شوهرت نزن اینجوری حرفات برای شوهرت بی اهمیت میشن و به خودت خیلی اهمیت بده بعضی وقتا خونتو مرتبو تمیز نگهدار بعضی وقتا کلا ول کن بعضی وقتا هم غذا درست نکن بگو امروز حس غذا درست کردن نداشتم 

ولی خیلی به خودت اهمیت بده اول زندگیت سعی کن هرچیزی که میخری بهترین باشه حتی گرونم شد بخر بزار شوهرت تورو با ارزش بدونه 

بعدا کم کم خریداتو کم کن 

من خودم بعد عروسیم هر هفته شال میخریدم قیممتشم از 400 شروع میشد تا 600 کمتر نمیخریدم 

هر عروسی که میرفتیم یه لباس مجلسی میخریدم گرون با این که دلم برا شوهرم میسوخت ولی میخریدم 

مامانم کلی دعوام میکرد که نکن اینجوری 

بعد حدودا یک سال کمترش کردم یبار عروسی میرفتیم دو روز به عروسی بود لباس نخریده بودم شوهرم گفت لباس نمیخری گفتم حالا باید فک کنم ببینم میخوام یانه نگفتم نه نگفتم دارم من تا اینجا حس میکنم خوب پیش رفتم ازین به بعدم خدا بزرگه