2821
2789
عنوان

ترک زاناکس

569 بازدید | 64 پست

راسته میگن غیرممکنه؟

جایگزینش چی میشه استفاده کرد؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

زاناکس چی چی هست؟

ارامبخش قوی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بیده

گفتم بالا

ترک زاناکس برای خیلی‌ها ممکنه سخت باشه چون این دارو وابستگی روانی و جسمی ایجاد می‌کنه، اما غیرممکن نیس. با کمک پزشک و برنامه‌ریزی مناسب میشه این روند رو طی کرد.

در مورد جایگزین‌ها، بسته به شرایط و دوز مصرفی که داشتی، ممکنه داروهای دیگه‌ای مثل دیازپام یا داروهای ضداضطراب غیرمستقیم مثل SSRIs به کار برن. البته همیشه باید با پزشک مشورت کنی چون هر فرد شرایط خاص خودشو داره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

چقدر مصرف داری دوز چند

نیمه . درصورت نیاز طبق تجویز نصفش 

اما پیش اومده ۲ تا کامل مصرف کردم 

نصفش بی اثر شده

ترک زاناکس برای خیلی‌ها ممکنه سخت باشه چون این دارو وابستگی روانی و جسمی ایجاد می‌کنه، اما غیرممکن ن ...

یه ترس بدی دارم ک اگه بهش بگم کلا قطعش کنه جایگزینم نذاره 

سلام تو خواب حس لرزش بدن هم داری؟ یا حس زلزله

همیشه نه فقط خواب

همه معمولا به آلپرازولام میشناسنش کلا ترک دارو سخته ولی غیر ممکن نیست زیر نظر روانپزشک میشه ترکش کرد

یهو ک قطع نمیکنن درسته؟ 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792