2777
2789
عنوان

ترک زاناکس

661 بازدید | 64 پست

راسته میگن غیرممکنه؟

جایگزینش چی میشه استفاده کرد؟

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترک زاناکس برای خیلی‌ها ممکنه سخت باشه چون این دارو وابستگی روانی و جسمی ایجاد می‌کنه، اما غیرممکن نیس. با کمک پزشک و برنامه‌ریزی مناسب میشه این روند رو طی کرد.

در مورد جایگزین‌ها، بسته به شرایط و دوز مصرفی که داشتی، ممکنه داروهای دیگه‌ای مثل دیازپام یا داروهای ضداضطراب غیرمستقیم مثل SSRIs به کار برن. البته همیشه باید با پزشک مشورت کنی چون هر فرد شرایط خاص خودشو داره.

سارا سادات💕 |همسرم آرامش من❤️کاربر قدیمی✨

چقدر مصرف داری دوز چند

نیمه . درصورت نیاز طبق تجویز نصفش 

اما پیش اومده ۲ تا کامل مصرف کردم 

نصفش بی اثر شده

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

ترک زاناکس برای خیلی‌ها ممکنه سخت باشه چون این دارو وابستگی روانی و جسمی ایجاد می‌کنه، اما غیرممکن ن ...

یه ترس بدی دارم ک اگه بهش بگم کلا قطعش کنه جایگزینم نذاره 

سلام تو خواب حس لرزش بدن هم داری؟ یا حس زلزله

همیشه نه فقط خواب

همه معمولا به آلپرازولام میشناسنش کلا ترک دارو سخته ولی غیر ممکن نیست زیر نظر روانپزشک میشه ترکش کرد

یهو ک قطع نمیکنن درسته؟