2777
2789
عنوان

همسر بدخلق

114 بازدید | 9 پست

سلام میدونم زیاده ولی لطفا بخونین

ما چند ساله ازدواج کردیم اوایل خیلی همو دوست داشتیم ولی همون دعواهای معمول شناخت باعث خیلی اختافات بینمون شد تو این چند سال عموما قهرو دعوا داشتیم از هم بشدت سرد شدیم فاصله گرفتیم همسرم خیلی خوش اخلاق و صبور بودن ولی الان اصلا صبور نیستن بشدت زود عصبی میشن اصلا حرف نمیزنن منو پس میزنن همش میگن من دیگ مردم این زندگیو نمیخام اخرین بار سر اینکه میخاستیم بریم خونه مامانم ایشون گفتن میرن نیم ساعت برادرشون کار دارن میان ۴ساعت بعد اومدن و دعوا کردیم ایشون بشدت عصبی شدن و کلی معذرت خاهی کردم ولی پرتم کردن اون ور .شخصیت ایشون اینجوزیه که بشدت بهرفامیل کمک میکنن همیشه همه ازشون انتظار دارن همیشه در اختیار اونان و لین باعث دعوا بین ما شده کلی .الان من باردارم میدونم همسرم بچه دوست داره ولی نسبت به من بی نهایت بی تفاوته و عصبی و من نمیدونم چکار کنم اذیتم که دیگ مثل سابق نیستن به هیچ وجه نمیتونم طلاق بگیرم و توانایی دور شدن ازشونو ندارم ونمیتونم مثل ایشون بیخیال رفتار کنم هر ردز با این وضعم اذیت و استرس دارم نمیشه هم باهاشون حرف زد چون تاحالا کلی حرف زدیم از اول شروع کنیم ک بهم خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدمیه خب حداقل بخاطر بچه کوتاه بیاین راضیش کن برین مشاوره تا تقی به توقی میخوره که نمیشه طلاق گرفت ایشالا مشکلتون حل میشه عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

عجب آدمیه خب حداقل بخاطر بچه کوتاه بیاین راضیش کن برین مشاوره تا تقی به توقی میخوره که نمیشه طلاق گر ...

نه طلاق ن.  بنظرم ایشونم زیاد صدمه دیدن قبلا رفتیم مشاور بی فایده بود  قبلنا اخلاقشون بینظیر بود رفته رفته اینطوری شدن من میخام همه چی درست شع

اشتباهت این بود که از این مرد حامله شدی!! فکر نکن بعد زایمانت رابطتتون گل و بلبل میشه نه تازه بدترم میشه تازه ممکنه افسردگی بعد زایمان بگیری خب به هر حال کاریه که شده... بهتره زودتر برید پیش مشاوره... طبیعیه که بعد چند سال از زندگی مشترک دعوا و سرد شدن باشه اما اینی که تو میگی غیر طبیعیه و گویا از تو و زندگی مشترک خسته شده

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

خب چتوری درستش کنم

یا خود شوهرت نخواد نمی‌شه ولی می‌تونی بهش بگی دوتایی باهم حرف بزنید چه اخلاقایی دارید که باعث دعوا و تنش میشه ؟ معمولا آقایون یه چند تا رفتار پرخطر یا بی احترامی از خانوما ببینن بد خلق میشن گاهی هم بخاطر مشکلات مالی یا فشار روانی و....

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️