2777
2789

کلا بین بچه ها نبودم😂

یه گوشه داشتم نون و ماستمو می‌خوردم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بس ک بچه خوبی بودم همههه دوسم داشتن

هم شیطون بودم هم درس خون

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من 

به خاطر اخلاق خوبم 

و اینکه بین هیچ کس تفاوت قائل نمیشم و با همه اوکیم

و اینکه بی نهایت به خودم اهمیت میدم و به هر خواسته ای بله و چشم نمی‌گم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

وای نه من امسال دوازدهمم 

ببین از سال دهم اونقدرررررررررررررر برا خودم دشمن جمع کردم یکیشون هم دلشون نمی‌خواد قیافه نحسمو‌ببیینن😂😂😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اره ولی خودم نمیدونستم مثلا یکی ازدوستام هی بهم توحیاط نگاه میکردولی جلونمیومدحرف بزنه بعدهابهم گفت فکرمیکردم دخترمغروری هستی ولی خیلی دلم میخواست باهات دوست بشم بعدن که اومدی خوش وبش کردی وشناختمت فهمیدم برعکس ظاهرتی

اصلا محبوب نبودم .خیلی از اول اذیتم کردن تا مقاطع بالاتر .چون مادرم مریض بود وبهم رسیدگی نمیکرد اونا ازم متنفر بودن .توی اردو یگوشه مینشستم .چون پیش هرکس میرفتم دلمو میشکست مثلا میگفت کی گفت توبیای اینجابرو ببینم و... هععععی 

لایک نکنید .توروخدا