2777
2789

خیلی باهوش و لحن بازه زود هم آموزش میبینه به موهاشون حساسن رسیدگی زیاد داره روزی دو بار شونه باید بکنی وگرنه موهاشون گره میخوره به شدت هم لوسن

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

### سگ پامرانین: دوست‌داشتنی و پرانرژی **پامرانین** یک نژاد کوچک و محبوب از سگ‌های خانگی است که به خاطر ظاهر پشمالو، شخصیت پرانرژی و هوش بالا شناخته می‌شود. این سگ‌ها از خانواده اسپیتز هستند و نامشان از منطقه پامرانیا در اروپای مرکزی گرفته شده است. #### **ویژگی‌های ظاهری** - **اندازه:** کوچک و جمع‌وجور، وزن بین 1.5 تا 3.5 کیلوگرم - **پوشش بدن:** موهای بلند، ضخیم و پف‌دار که در رنگ‌های مختلفی مانند سفید، مشکی، نارنجی، کرم و قهوه‌ای دیده می‌شود - **چهره:** چشمان درشت و براق، گوش‌های کوچک و نوک‌تیز، دم پرپشت که معمولاً روی پشت خم می‌شود #### **ویژگی‌های رفتاری** - **باهوش و کنجکاو:** پامرانین‌ها یادگیری سریعی دارند و به آموزش‌های مختلف پاسخ خوبی می‌دهند - **پرانرژی و بازیگوش:** عاشق بازی و فعالیت هستند و نیاز به تحرک روزانه دارند - **اجتماعی اما محافظ:** با صاحب خود بسیار صمیمی هستند اما ممکن است نسبت به غریبه‌ها محتاط باشند - **صدای بلند:** این نژاد به دلیل غرایز نگهبانی، زیاد پارس می‌کند و برای هشدار دادن به صاحبش حساس است #### **مراقبت و نگهداری** - **رسیدگی به موها:** نیاز به شانه زدن روزانه دارند تا از گره خوردگی و ریزش زیاد جلوگیری شود - **فعالیت بدنی:** با وجود جثه کوچک، انرژی زیادی دارند و باید روزانه پیاده‌روی یا بازی کنند - **تغذیه:** رژیم غذایی متعادل و باکیفیت برای حفظ سلامت و جلوگیری از اضافه‌وزن ضروری است - **مراقبت‌های پزشکی:** مستعد مشکلات دندانی و بیماری‌های مفصلی هستند، بنابراین چکاپ‌های منظم توصیه می‌شود ### **آیا پامرانین برای شما مناسب است؟** اگر به دنبال یک سگ کوچک، باهوش، پرانرژی و دوست‌داشتنی هستید که بتواند همراه خوبی برای شما باشد، پامرانین گزینه‌ای عالی است. اما باید توجه داشته باشید که این نژاد نیاز به مراقبت زیاد، آموزش مناسب و توجه فراوان دارد.

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

انرژی بالا و پاره کننده 😂

روزی دوبارم ببریش بیرون برای بازی کمشه

برعکس کوچولو بودنش بسیار پر سروصدا و جیغ جیغو

مواظب باش موهاشو کجا اصلاح میکنی بلد نباشن بد ریختش میکنن موهاش هیچوقت نباید از ته زده بشه

نیاز به تمیزی بیشتر داره بخاطر تراکم‌موها (هفته ای یکبار باید ببری کلینیک حمومش بدن)

گرما خیلی زود اذیتش میکنه

خیلی خود رای و اگه از بچگی تربیت نشه دیگه تربیت پذیر نیست

ای خدااا 😍😍 لوس بودنشو دوس دارم

خیلی لوسن واسه من پسره تا میریم سمتش برمیگرده تازش کنیم میاد رو تخت میگیم برو پایین برمیگرده تازش کنیم که بمونه پیشمون

قربونش برم چقدر نازههههه😍😍😍😍 فکر کنم روباهی درسته ؟

نه گلم خرسی و عروسکی روباهی پوزه کشیده تر داره و گوش های دراز تر

از موقعی که به دنیا میاد بهم میده الان اون سگه بارداره ی توله شو میخوام

قبل ۸ هفتگی نباید بگیریش چون باید شیر بخوره و یه سری چیزا رو یاد بگیره

بعد دو سه ماهگی که گرفتیش بده یه تربیت کننده 

تمام فرمانهارو بهش یاد بده خصوصن ساکت باش رو 

چون میوفته رو دور سر و صدا کردن و ول نمیکنه اگه فرمان رو بلد نباشه خیلی اذیت میشی