2777
2789
عنوان

خانومای شمالی قرتی ان

155 بازدید | 24 پست

من عاشقشونم❤️😍😅 چه پیر و چه جوون دنبال خوش گذرونی و بگو بخند و تیپ زدنن😍 خیلیم شادن 

من خودم کرمانیم 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

اینقدر دوست دارم از زیتون پرورده هاشون امتحان کنم🤤😋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نیستم😁

البته به وضع لباسم اهمیت میدم ولی قرتی نیستم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من که نیستم😁البته به وضع لباسم اهمیت میدم ولی قرتی نیستم

خدا حفظت کنه عزیزم ❤️😍

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بله دقیقا

مام عاشق شماییم😎😁❤️

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ایشالله پسرشمالی بیان خواستگاریمون ماعم قرتی شیم🤭😍

برا من لر اومد🤣

آره اخلاقاشون خیلی خوبه

رفته بودیم رستوران میز کناریمون خانواده شمالی بودن. خانومه به گارسون میگفت پسرم... خیلی صمیمانه و قشنگ رفتار میکرد از اخلاقش لذت بردم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله پسرشمالی بیان خواستگاریمون ماعم قرتی شیم🤭😍

در خدمت باشیم😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لرا ام مثل شمالی هان اهل خوشگذرونی و بزن و برقص

دقیقا😅💋

آره اخلاقاشون خیلی خوبهرفته بودیم رستوران میز کناریمون خانواده شمالی بودن. خانومه به گارسون میگفت پس ...

عزیزممم❤️🥰