2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم به هم میخوره

410 بازدید | 16 پست

۶ روزه بچم دنیا اومده ... مادرش که تمام اختیارات بچه به دست گرفته ... چپ و راست دارو محلی میده ... عوض میکنه .. خلاصه همه چی ... شوهرمم هر کاری میخواد برا بچه انجام بده به جایی که از من بپرسه از مادرش میپرسه ...

برادرش یه پلاک ۲ گرمی برا دخترم خرید ... شوهرم اونو هم ازم گرفت... اما من یه خورده پول تو حسابم بود گفتم شاید لازمش بشه تو این دوران بدون اینکه بهم بگه ریختم حسابش .. 

پدر و مادرم هم پشتم نیستن وگرنه خیلی وقت پیش وقتی طلاهام خودش و مادرش ازم گرفتن و قائم کردن جدا میشدم ...

پ.ن : خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنی پ ن چیه؟

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
شما زایمان کردی حساس شدی بزار کاراش بکنه عزیزم بهتر

وااا بخدا 

از خداشم باشه یکی ب بچه میرسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.