2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل ابرو

816 بازدید | 43 پست

خانما کسی برای ابرو از ماینوکسیدیل استفاده کرده 

دم ابرو هام کلن مو ندارد میخواستم ببینم اگر ماینو بزنم مو در میاره یا نه؟؟

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله طولانیه اکه میخوای توضیح بدم؟

چون اول قصد داشتم میکرو کنم اما خب مو در بیاد ی چیزه دیگس گفتم اگر بشه که خیلی خوبه..

آره عزیزم لطف میکنی

ببین گلم من بعد زایمان دم ابروم کلا ریخته بود تاج ابرومم بدست ی آرایشگر نابلد خراب شده بود و درنمیومد. ماینوکسیدل ۲درصد گرفتم ۴ ماه هرروز دوبار صورتم و میشستم و با گوش پاک کن میزدم اولاش سفیدک میزنه لای ابرو شاید ریزشم بگیری اما بعد ۴ ماه کل ابروم حتی اون قسمت پیوندیش که موهای ریز و کرکی داشت موهاش شد ضخیم و مشکی قشنگ ابروم در اومد خییییلی عالی بعدش کردم هفته ای دو بار و هنوزم ک هنوزه بعد سه سال ابروهام پر مشکی و قشنگه ..بخدا همین ماینو رو همیشه استفاده کنی عالیه قیمت مناسب خیلی بهتر از کاشت ابرو هست ک گرونه و غير طبیعی..اونایی هم که میگن همیشه باید استفاده کنی خب ما همیشه غذا باید بخوریم مسواک بزنیم اینم روش یه روتینه ک دو دقیقه هم وقتتو نمیگیره

ببین گلم من بعد زایمان دم ابروم کلا ریخته بود تاج ابرومم بدست ی آرایشگر نابلد خراب شده بود و درنمیوم ...

الان قطعش کردی؟خب تو دوران زایمان و شیردهی نمیشه استفاده کرد

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ببین گلم من بعد زایمان دم ابروم کلا ریخته بود تاج ابرومم بدست ی آرایشگر نابلد خراب شده بود و درنمیوم ...

بعدش بار دوم رو که میخواستی بزنی بار اول رو میشستی؟

و اینکه الان دوبار در هفته میزنی فقط

از کدوم شرکت استفاده میکنی که خوبه

بعضیا میگن مو های صورتت رو ضخیم می‌کنه راسته؟