2777
2789
عنوان

توروخدا یچی بگید من آروم بگیرم

148 بازدید | 6 پست

من پنج ساله با کسیم هنوز نیومده خاستگاریم اما دوسش دارم پسر خوبیم هست

ما ی مدت ۱ ساله کات داشتیم بعد ی آقا پسری اومد ازم خاستگاری کرد و التماس التماس و من بعد هفت ماه قبول کردم در حد آشنایی بیشتر و علاقه مند شدم بعدش یه رفتارایی دیدم ازش که پشیمون شدم و دوباره اون عشق ۵ ساله خودش برگشت بعد در حین بالای بیس بار اون خاستگارع التماس و اسرار و دردت بجونمم برات میمیرم توروخدا و فلان و من ی اشتباه کردم ک گفتم من دوست دارم اما خراب کردی و جوابم منفیه سر رفتارات🫠میترسم کارما دار شم یا خیانت به دوست پسرم 😑

دوست پسرت بگیر نیست وگرنه ۵ سال خیلی زیاده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا با اون دوست پسر پنج سالت قطع رابطه کن کلا عز زندگیت حذفش کن آدم چیزی که بالا آورده و استفراغ کرده دوباره برنمیگردونه تو دهنش

اگه بگیر بود تو این پنج سال میومد رابطتون رسمی میکرد رفته دوراش زده دیده کسی مثل تو نیست دوباره برگشتته

اگه تو هم بهش برگردی خودت کوچیک کردی

در مورد اون یکی رابطت اگه رفتارش درست نبود خوب کردی قطع رابطه کردی 

یه مدت کلا بیخیال رابطه شوو به ذهنت استراحت بده

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم