فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 5179 عنوان اخلاقم مثل بچه ها شده😐 95 بازدید | 6 پست خواهرم بارداره میاد خونمون مامانم خوراکیای منو میده بهش الان ناراحتم 😑😂من شکمووو اممم🙄😂 من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿 1404/02/20 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4709 یکی از خوبی هام اینه شکمو نیستم ،خوراکی های من همیشه می مونه بقیه میان میخورن ولی لنتیا یجور از ریشه تمومش کردن برا دانشگاه یه کیک پیدا نمیکردم ببرم😂 سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هامدر میره🤭😅
shamimmoradi عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 2540 یاد خواهرم افتادم ولی حق داشت. درسته من باردار بودم ولی اون خوراکی مال اون بود. من بعدا میفهمیدم بهش میگه برات بعدا دوباره میخرم
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 5179 یاد خواهرم افتادم ولی حق داشت. درسته من باردار بودم ولی اون خوراکی مال اون بود. من بعدا میفهمیدم بهش ... مامان من نمیگهالبته تقصیرخودمم هست اصلا نه دراین مورد کلا هرچی میشه سر خوراکی بحث کنیم میگه آره بخور چاق شی منم هیچی نمیتونم بگم من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿