2777
2789
عنوان

خانومای بچه داررر آبله مرغون

130 بازدید | 21 پست

مسافرت بودیم صورت بچم اول دون دون های کوچولو دراومد و بعداز س چهار روز اون دون دون ها بزرگتر شد و انگاری پخش شد بردیمش داروخونه ی پماد بگیریم گفتم لابد پشه نزده ..ولی دکتر داروخونه گف این شبیه آبله مرغونه..

الان رو دستاش هم دوسه تایی زده‌..اما بدنش اصلاااا هیچ دونه ای تداره...ممکنه آبله باشه و فقد صورت دست درگیر بشه‌؟ و به بدن و پاهاش نرسه خوب بشه‌؟؟

دوره درمانش چند روزه س

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره درمان بستگی به سبک سنگینی داره از۱۰ تا ۱۴روز

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اگه ابله‌س حتما براش محلول کالامین بگیر 

قبل ابله یه تب و لرز و بدن درد شدید داره 

دونه هام اولش ریز و براااااااااااقه بعد بزرگ و ابدار میشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اگه آبله باشه خارش داره

سیتریزن بگیر برای خارش بده بخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگر به غیر صورت

جای دیگ زده ک میگی دستاش زده

احتمال بسیار زیاد ابله ست

ابله میتونه خیلیی کم باشه

قدیما مثل الان نبود بری داروخونه زرتی کلی دارو بدن بهت

یادمه کوچیک بودم

رفتیم داروخونه نسخه پزشک رو بگیریم

دکتر داروخونه پرسید برای کیه مادرم نشونم داد

گفت دارو برای ابله ست اینکه چیزی نیست روی صورتش

ک مادرم گفت ن ضعیفه چند تا دونه ست روی بدنش

منم جای محدود زده بود ابله برام

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥