ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به مادرت چه ربطی داره خدا آفریده مادرت دخالتی نداشت تو خلقتت .من سفیدم شوهرم سبزه کل خانواده اش سبزن دخترم سبزه شده ولی پسرم به خودم رفته سفیده مگه دست من بود بچه هام چجوری باشن اصلا رنگ پوست ربطی به زیبایی نداره دخترم از کل دخترای فامیل که سفیدن خیلی خوشگل تره ترکیب صورتش خیلی نازه سبزه بودنش به چشم نمیاد
همین که میگی سبزه بودنش به چشم نمیاد ینی خودتم سبزه بودن و عیب میدونی...
نه عزیزم خودن عیب نمیدونم اتفاقا خیلی هم قشنگه رنگ پوستش ولی متاسفانه اطرافیان خیلی سفید سفید میکردن و معیارشون سفیدی بود اما دخترم اینقدر ناز شد که اونام فهمیدن خوشگلی به سفیدی نیست .
چقد بدم میاد از اینایی که هیچی برای پز دادن ندارن جز رنگپوستشون واییی پوست من از تو روشن ترهه خب چیکار کنم مبارک مادرشوهرت آدما با چه چیزایی پز میدن😐😐😐
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)