2777
2789
عنوان

حالم از رنگ پوستم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
من سلیقه خودم سبزس.همسرمم سبزس و واقعا عاشق رنگ پوستشم.مطمن باش سلیقه همه افراد جامعه یکی نیست و حدا ...

اگه دخترت سبزه بشه ناراحت نمیشی؟ 

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بیچاره از زندگیش راضیه بیچاره من

به مادرت چه ربطی داره خدا آفریده مادرت دخالتی نداشت تو خلقتت .من سفیدم شوهرم سبزه کل خانواده اش سبزن دخترم سبزه شده  ولی پسرم به خودم رفته سفیده مگه دست من بود بچه هام چجوری باشن اصلا رنگ پوست ربطی به زیبایی نداره دخترم از کل دخترای فامیل که سفیدن خیلی خوشگل تره ترکیب صورتش خیلی نازه سبزه بودنش به چشم نمیاد 

به مادرت چه ربطی داره خدا آفریده مادرت دخالتی نداشت تو خلقتت .من سفیدم شوهرم سبزه کل خانواده اش سبزن ...

همین که میگی سبزه بودنش به چشم نمیاد ینی خودتم سبزه بودن و عیب میدونی... 

همین که میگی سبزه بودنش به چشم نمیاد ینی خودتم سبزه بودن و عیب میدونی...

نه عزیزم خودن عیب نمیدونم اتفاقا خیلی هم قشنگه رنگ پوستش ولی متاسفانه اطرافیان خیلی سفید سفید میکردن و معیارشون سفیدی بود اما دخترم اینقدر ناز شد که اونام فهمیدن خوشگلی به سفیدی نیست .

منم سبزه ام ولی بار ها گفتن خوشگلی 

سلیقه اییه ،تو باشگاه خیلیارو دیدم برنز میکنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چقد بدم میاد از اینایی که هیچی برای پز دادن ندارن جز رنگ‌پوستشون واییی پوست من از تو روشن ترهه خب چی ...

عزیزم من گفتم تیره ام 

نه روشن