2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

224 بازدید | 18 پست

دیشب از ساعت یازده داشتم میخوندم اما امروز رفتم امتحان دادم گند زدم ترو خدا دعا کنین امسال قبول بشم بخدا میخوام برم سرکار با اینکه علاقه ای به درس ندارم اما باید کار کنم و مستقل شم خواهش میکنم دعا کنین امسالو قبول بشم بخدا دعا خیرتون میکنم براتون دعا میکنم اگه قبول بشم خواهش میکنم دعا کنین

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاء الله قبول میشی چه درسی بوده حالا؟

تاریخ)) :

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چه رشته ایی

انسانی

تلاش کن قبول میشی به دعا نیس که

تلاشمو کردم همه تلاشم کردم خب میوفتم بازم چون علاقه اصلا به درس ندارم فقد برای مستقل شدن میخونم 

فرهنگیان امتحان دادی؟

من تازه دهمم 😂😂 میرم دبیرستان 

تلاشمو کردم همه تلاشم کردم خب میوفتم بازم چون علاقه اصلا به درس ندارم فقد برای مستقل شدن میخونم

خب درس واسطه ای برای هدفته پس باید دوستش داشته باشی

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

لنتیی پس چرا میگی قبول شم امسال فک کردم کنکور دادی😂😂😭

امتحان دادم  ))) : تازه دهمم برسم کنکور واییی چیکار کنم 

تاریخ درس مورد علاقه منه، کسیو بخاطر تاریخ نمیندازن معمولا ترم آخر مدیرا میگن تا حد امکان همه رو قبو ...

ماله ما میندازن 😂😂 

والا پارسال نوبت اول افتادم 

ماله ما میندازن 😂😂 والا پارسال نوبت اول افتادم

نوبت اول فرق داره، نوبت اول میندازن که حساب کار بیاد دستتون و درستونو بخونید نوبت دوم در حد پاس شدن نمره میدن، مگر اینکه هیچی ننوشته باشی تا بندازنت وگرنه چندتا سوالم جواب داده باشی قبول میشی