2777
2789
عنوان

قانون‌جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 42 پست
دقیقا منم مثل تو هستممنم طلاق گرفته بودم ۳سال کسی نمیخواست بعد ذهنمو تغییر دادم مثبت فکر کردم بعد د ...

دقیقا من حتی با خواهرم کمک کردم منفی بافی بذاره کنار کلی نتیجه مثبت دید 

دقیقا منم مثل تو هستممنم طلاق گرفته بودم ۳سال کسی نمیخواست بعد ذهنمو تغییر دادم مثبت فکر کردم بعد د ...

نماز چطور اون موثره؟

فاطمه ام🦋🤍💞خدایا شایستگی هم نام بودن فاطمه را به من دادی از تو سپاسگزارم🤍🦋🫀😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز چطور اون موثره؟

من نماز و روزه ......انجام نمیدم ولی نماز همینکه مراقبه هم کنی کافیه 

مثلا همین وضو خیلی خوبه ولی من انجام نمیدم انرژی های بدو تو موقع اذان گفتن انجام بدی دور میکنه 

سجده کردن خوبه کلا نماز خوبه ولی من رهاش کردم متاسفانه 

دلشاد هستم...💍

به‌نظرتون‌‌نوشتن‌تاثیری‌داره؟مثلا‌نامه‌نوشتن‌به‌خدا

نوشنن خیلی تاثیر داره خواسته هاتو بنویس و دیگه رها کن نرو سراغش پیگیر نباش

ولی بعضیا گفتن اونایی که سواد ندارن اما بی نوشتن به خواسته میرسن 

منم نمینویسم چند ثانیه از ته دلم فک کردم و رسیدم

دلشاد هستم...💍

چطور ذهنت تغییر دادی

خب من فقط تصور الکی بدون تلاش نکردم 

اول توی ذهنم هر چیزی که میخواستم رو تصور میکردم بعد با خودم میگفتم از چه راهی میتونم به این چیز برسم مثلا شغل مورد علاقم از راه درس خواندن با هر جنگ و خونریزی بود درس خوندم و رفتم دانشگاه همون دانشگاه رفتنم باعث شد از همسر داغونی که داشتم جدا بشم و دنیای بزرگ و آدمای بزرگ و با پرستیژ رو ببینم و بعد انتظاراتمم بزرگتر شد و بعد شغل خوب در محیط کاری همسر خوب پیدا کردم و کنارش تلاش کردم  ولی بصورت کلی نگاه کنیم باید اول فکرت رو تغییر بدید تا انرژی تلاش کردن بیاد سراغت 

خب من فقط تصور الکی بدون تلاش نکردم اول توی ذهنم هر چیزی که میخواستم رو تصور میکردم بعد با خودم میگف ...

تعیین اهداف بعد تلاش و برنامه ریزی و ...

و اینکه ایمان داشته باشی به خاسته هات میرسی درستع؟

تعیین اهداف بعد تلاش و برنامه ریزی و ...و اینکه ایمان داشته باشی به خاسته هات میرسی درستع؟

آفرین احسنت ایمان و تعیین اهداف و تصور مثبت خیلی خیلی مهمه یعنی همه راه رو رفتی تو یه قدم بذاری بقیه همه چیز درست میشه کنارش نماز هم میخوندم مدیشن خیلی خوبی بود باعث قوت قلبم میشد که به این اهداف میرسم اگه بدونی چه آدمای داغونی وقتی جدا شدم ازم خواستگاری میکردن الان همونها جلوی شوهرم که رئیس کل کفش میذارن الهی شکرت خدایا هزار بار شکر که چشم حسودای منو کور شد

آفرین احسنت ایمان و تعیین اهداف و تصور مثبت خیلی خیلی مهمه یعنی همه راه رو رفتی تو یه قدم بذاری بقیه ...

خدایا شکرت انشالله همیشه بهترین ها نصیبت بشه 

مرسی از،اطلاعاتی ک دادی خیلی کمک کننده بود😘❤️

منم ایمان دارم ک یه روزی به تمام خاسته هام میرسم 

فقد باید روی ذهنم کار کنم بیشتر خودم دوست داشته باشم

میدونی احساس میکنم گزینه اول تغییر ،پذیرش خودت هست وقتی خودت باور داری لایق میدونی شروع میکنی به تصور و تخیل چیزهای عالی و اونارو جذب میکنی

ولی وقتی ناامیدی خودت رو دوست نداری پس اصلا هدف هم تعیین نمیکنی 

باید خودت لایق جایگاه بالا بدونی ارزشمند بدونی شکرگذاری کنی مثبت نگر باشی اتفاقات خوب خودش میوفته خدا تو رو سر راه مسیر اهدافت میزاره 

خدایا شکرت انشالله همیشه بهترین ها نصیبت بشه مرسی از،اطلاعاتی ک دادی خیلی کمک کننده بود😘❤️منم ایمان ...

خواهش میکنم عزیز دلم انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت 

بله دقیقا همینه خوشحالم که کمک کننده بود برات 

یه نکته دیگه هم اینکه اگه چیزی رو میخای سعی کن گهگاهی از نزدیک هم حسش کنی و لمسش کنی مثلا من خیلی دوست داشتم کارمند بانک بشم هر چند وقتی که میرفتم بانک یا حتی الکی رد میشد از کنار بانک میرفتم داخلش و خودم رو تصور میکردم پشت باجه و اینکه من یه کارمندم توی فضا و جزئیات فضا رو همه رو حس میکردم بعد چیزی که نداشتم رو بهتر درک میکردم و همین تصوری که من از بانک و جایگاه داشتم باعث شد کم نیارم شوق داشته باشم برا رسیدن به اون چیزی که دیدم از نزدیک و لمسش کردم 

انشالله موفق باشید