2777
2789
عنوان

نمی دونم مامانم چشه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا یه دلیلی داره

من از خودم میبینم.بچه هام به حرفام گوش نمیدن.کارهاشونو خودشون نمیکنن.همش در حال تذکرم.انقدر از درون میشکنم که دیگه نمیکشم.حالا دیگه ناخوداگاه هم سرشون داد میزنم.گیر میدم.غر میزنم.چون دیگه خستم.درکم نمیکنن.دوست دارم ساعت ها بشینم گریه کنم خالی بشم.حالا از ابن رفتارامم عذاب وجدان دارم که دیگه بماند🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
قطعا یه دلیلی دارهمن از خودم میبینم.بچه هام به حرفام گوش نمیدن.کارهاشونو خودشون نمیکنن.همش در حال تذ ...

من با آیت که خیلی کار نمی کنم تو خونه ولی به اندازه نه کم نه زیاد کار انجام می دم 

من با آیت که خیلی کار نمی کنم تو خونه ولی به اندازه نه کم نه زیاد کار انجام می دم

من حس میکنم مامانتون مثل منه.

شاید افسردگی داره یا خستست و دلش تنوع یا مسافرت میخواد یا یه هم صحبت که بتونه خالی کنه خودشو یا هم علائم یائسگیه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
آره بیرون می ره خرید ، نه توجهمون بهش کم نیست

شايد مشكلي پيش اومده و داره تو خودش ميريزه و نميخواد با گفتنش ناراحتتون كنه

هر روز به بهانه ايي ببرينش پارك پياده روي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بنظرم به ازدواج شما ها هم بستگی داره. هر چی زودتر برید سر زندگیتون بهتره. خیالش راحت میشه. 

منم داداش مجرد دارم مامانم دیگه خسته شده از خدمات دهی و فکر و خیال . بالاخره سنی ازشون میگذره کم حوصله میشن. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
چه دارویی مصرف می کردن و این که چه مدت مصرف کردن ؟

متاسفانه ما ایرانی ها دیدگاه خیلی عجیبی درباره روانپزشک داریم و قرصاش درحالی که روان هم ممکنه مریض بشه و...

مامانم رسما پدرمون دراومد که رفت دکتر من گفتم مامان برو مشکلت بگو تا نری من نمیام خونه و واقعا نرفتم خونه 

همش گیر بهمون می داد دائم می گفت شما مقصرین و...

دیگه رفت پارانول آستارا و یه قرص تنظیم خواب خورد دو هفته بعدش هم رفت مسافرت با بابام...

می دونم چی میکشی آرامش خونه رو گرفته حتما

مامان منم همین شده بود یه مدت رسما روانی شده بودیم دلم نمی خواست برم خونه و خیلی اذیت بودم.دیگه بیخی ...

اوخییی دلش مسافرت و توجه پدرتون رو میخواسته 😍

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

آره رفت مسافرت خوب شد...خیلی خونه خداراشکر آرامش گرفته واقعا مادر حالش بد باشه اوضاع داغونه.

عزیزمممممم چقدر گوگولی بامزه روحیه میخواسته هرازگاهی  با پدرتون بفرستیدش مسافرت تا این حس خوب رو همیشه داشته باشه انشاالله که همیشه لباش بخنده تا دل شماهم شاد باشه ✨

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅