2777
2789
عنوان

یه دنیا دلم گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 18 پست
اخه  میگه من نیستم نباید پنجره باز کنی هوا سرد بیاد، کلاسم اجازه نمیده برم میگه زنها شیطانن نبا ...

خبر نداره که نی نی سایت بدتر از کلاسای بیرونه  

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

لازمنیست بگی چه کارایی کردی فقط انقدر سعی نکن همه چی تم‌وم باشی عادت کرده همیشه غذا آماده باشه خونه مرتب باشه

فکر کرده کاری نداره حتما

بزار ببینه توهم زحمت میکشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه  میگه من نیستم نباید پنجره باز کنی هوا سرد بیاد، کلاسم اجازه نمیده برم میگه زنها شیطانن نبا ...

عزيزم شما انتخاب کردید با مردی با این افکار ازدواج کنید..حالا هر روز نمیشه که به خاطرش بشینی گریه کنی

یه کم خودت رو قوی کن

نمیتونی تحمل کنی یه فکر اساسی کن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
منم تصمیم دارم کمتر کارکنم. کلا شوهرم و مادرشوهرم ایرادگیر هستند روی نظافت بخاطر این زیادکارمیکردم.

برا منم همینجور بودن.اینقدر تمیز میکردم .حالا که ازشون دورم ،شوهرم اصلا برا تمیزی چیزی نمیگه.اون موقع ها درز پنجره های تو راه پله رو ایراد میگرفت.وادارم میکرد هرروز پله ها رو تمیز کنم.الان میفهمم برا حرف اونا بوده.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.