2777
2789
عنوان

برای نهاییا وقت کم آوردم

387 بازدید | 33 پست

چون دروس رو کامل میخونم: تمام نکات درسنامه+ سوالات فرمول بیست. مثلا دروسی مثل ادبیات مسلط شدن خیلی نیازه. ولی وقت زیاد میبره. به نظرتون ادامه بدم به این راه؟ با این حال برای یه سری کتاب ها وقت کم میارم..

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه برای نمره بالا نیازه سوال حل کنم .. اونوقت باعث میشه تثبیت نشن

بنظرم اول خود کتاب مسلط شو همشو تموم کن بعد فرجه نمونه و فرمول بییست بخون ولی اگه این طرف وقت آوردی بخون 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

بچه ها شبه نهایی هارو میرید؟ من مستمریام خیلی کمن شبه نهایی هارم خراب کروم بنظرتون به معلم ها بگم دوباره امتحان بگیرن؟ یا کلا بیخیال شم؟ 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

والا شما ها عجیبیددیگه بچه مدرسه ها اینجا نمیان کهیکی بود روزی ۸ تا پست میزاشت معلونه وقت کم میادد

حالت بده ها... 

اولین اینکه کل پست گذاری تو سایت کلا ۶ تاست..

دوم اینکه استفاده کردن از تجربیات بقیه بد نیست و خوبه 

سوم اینکه فازت چیه.. هر کی نهایی میده یعنی بچه مدرسه ای هست؟ حتی سواد از این لحاظ هم نداری؟😐😂 

چهارمن..نیاز دارم راجب چیزی که فقر اطلاعات داری پاشی نظر بدی 

...

حالت بده ها... اولین اینکه کل پست گذاری تو سایت کلا ۶ تاست..دوم اینکه استفاده کردن از تجربیات بقیه ب ...

خوب از گارد گرفتنت معلومه هیچ پوخی نمیشی

من شمارو نگفتم اگه دقت کنی بخونی😂😂

اگه ادم بودی حرف منو به عنوان نصبحت استفاده میکردی