monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 عنوان یکی جلومو بگیره 303 بازدید | 30 پست بچه ها من نشستم پای این بزنامه عشق ابدیبعدش،سه شبه صبح میخوابم😂😂انقد مسخره و بیخوده ولی نمیدونم چرا هی وسوسه میشم قسمت بعدی رو ببینم😅از کار و زندگی افتادم و فقط وقتم تلف شد😂😭 1404/02/20 | 04:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 و منی که ی شبه همشو دیدم چجوریییییی😭😭😭هر قسمت یکساعت و نیمههههههبیا غیبت کنیم😂😂از نگار لجم میگیره،ولی علی که حرف میزنه دوس دارم تلوزیونو بشکنم،خیلی ردیه..عاشق ماهرخ شدم
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5754 بدرد دیدن میخوره؟😂 با انواع تایپ مرد و زن آشنا میشی و اینکه برا وقت گذروندن اره
monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 بدرد دیدن میخوره؟😂 ببین شروعش دست خودته،تموم کردنش فقط اینطوره ک برق بره😅😂
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5754 چجوریییییی😭😭😭هر قسمت یکساعت و نیمههههههبیا غیبت کنیم😂😂از نگار لجم میگیره،ولی علی که حرف میزنه د ... از غروب تا ۴ اینا 😂😂😂ماهرخ عشقههههه خیلیم خوشگله نگار آره مثلا میخواد دست نیافتنی باشه طناز خیلی پیکمیه خوشم نمیاد ازش الکی عشوه میاد علی که گل میزنه 🤣 حالت طبیعی ندارههههامیر هم بد تو مخمه مردک دو رو
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5754 وایییی دیدی چقد علی رو مخه حتی بیشتر نگار اون گل میزنه آدم معتاد هم همینه همش تو توهمه
monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 از غروب تا ۴ اینا 😂😂😂ماهرخ عشقههههه خیلیم خوشگله نگار آره مثلا میخواد دست نیافتنی باشه طناز خیلی ... امیر مصداق بارز دستکاری روانیه،دلم برا سودا میسوزه،خیلی گاوه..بعد اخه چرا کسی بهش نمیگه اینجوری آرایش نکن😅😂بعددد اون فرشاد چی میگه😂😂😂عین دستهبیل دنبال نگار موس موس میکنه،چندبارم با دستاش ادای چتریهای سودا رو درآورد خواستم بزنم تو دهنش.
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5754 وقتی امیر حرف میزنه من میزنم جلو امیرهههه ولی میخواد ادا حسین ها رو دراره سودا چقدر احمقه که همش چسبیده به امیر بهش میگه گزینه دیگه ای هم اومد میرم تو هم خواستی برو 😐
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5754 امیر مصداق بارز دستکاری روانیه،دلم برا سودا میسوزه،خیلی گاوه..بعد اخه چرا کسی بهش نمیگه اینجوری آرای ... وای آرایشش با اون سایه ابی ابروی زرد رژ قرمز خیلی سمه 🤣🤣🤣 فرشاد خیلی حساس و شکاکه نگار خواست برقصه محکم کشیدش نذاشت برقصه
monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 وایییی دیدی چقد علی رو مخه حتی بیشتر نگار اونجا میگه من ۱۲ساله انتالیا زندگی میکنم،همه هتلاش برام مجانیه،باور نمیکنی از مامانم بپرس😂😂😂😂عاشق ماهرخم که از پسش براومد.کاش ماهرخ تا اخر خوب بمونه،خراب نکنه خودشو،با میلاد خوب کاپل شدن.
monikageller مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2453 وقتی امیر حرف میزنه من میزنم جلو امیرهههه ولی میخواد ادا حسین ها رو دراره سودا چقدر احمقه که همش چسب ... زن سابقشو به جنون رسوند..اونجا گفتی طنار پیکمیه،راست گفتیا.یادته به سودا گفت تو اگه رابطه با پسرارو بلد بودی تا حالا شوهر کرده بودی؟!بنظرم نگار حتی اینقدر توهین نکرد که طناز با اون یه جمله سودا رو خراب کرد،بعد انقدم دختره خنگه اصن نفهمید😭
gsaye عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 177 اون گل میزنه آدم معتاد هم همینه همش تو توهمه بمیره سرم درد گرفت از بس چرت پرت گفت کاش زودتر حذف بشه تا میگن پخ این مگه گوشم شکسته ورزشکارم خوانندم تتو کارم باشهههه فهمیدیم بخدا