2777
2789
عنوان

خیلی جالبه خانوما😅

195 بازدید | 16 پست

یکی از کاربرا لو رفته فامیلمونه وای تاپیکاش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جالبش اینه غیبت منو خانوادمم کرده کثافت 😁😁😁😁میگن ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه همینه وای وای چقد ذات پلیدی داره چیا که نگفته 

منم اینجا خیلیارو شناختم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای امن ادمارو ازشون نگیرین به روش نیار لطفا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خیلی حال میده

حس بدی بود برای من همش میگم کاش کنجکاوی نمیکردم 

بمانددددد....ولی باورم نمیشه این همه از خانوادم متنفر باشه ظاهر چقد خوب رفتار میکنه اینجا پر از غیبت ...

شاید اشتباه گرفتی واقعا

منم یکی رو پیدا کردم حتی اسم بچه و سن بچه و اسم خودشو شوهرش و شرایط زندگیش هم کاملا مشابه یکی بود تقریبا مژمئن شدع بودم که میشناسمش تا اینکه یه تاپیک جدید زد متوجه شدم امکان نداره خودش باشه

🤌🫀
شاید اشتباه گرفتی واقعامنم یکی رو پیدا کردم حتی اسم بچه و سن بچه و اسم خودشو شوهرش و شرایط زندگیش هم ...

بخدا خودشه خود بیشعورشه وااااای خدا چقد از ظاهر احترام نگه میداره ولی باطنش از یزید کثیف تره