2777
2789
عنوان

تاپیک سمی بوی ناف و عن دماغ

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه اینارو من خبر ندارماخه من ۲۴ ساعته اینجام چرا نباید بدونم🥲

جیش چرخشی شوهر استارتر شلوارش در آورده بود جیش کرده بود به زار و زندگیش. 

گوز نوزاد

میگه نوزادم خیلی میسوزه مثل آدم بزرگ ها صداش خیلی بلند 

یه بار گوزید فک کردم پوپ کرده و.‌‌‌...

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

همون اقدس الویه هستش یا یکی دیگس؟

ارههه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

همون اقدس الویه هستش یا یکی دیگس؟

کلا زیاد میگوزه اولین بار تو بیمارستان صدای گوز اومد باورم نشد بچه من باشه! گفتم بچه به این ریزی نمیتونه اینجور بگوزه ! ولی بعدا دیدم بعله 

کلا زیاد میگوزه حتی مادرشوهرم میگه من آنقدر بچه بزرگ کردم اصلا آنقدر ندیدم بگوزه بچه مثل آدم بزرگ میگوزه میگه 

ولی امروز خیییلی بیشتر گوزید حتی فک کردم اسهاله پشت سر هم تر تر بزرگ می‌کرد رفتم پوشکشو دیدم فقط جیشه ! دوباره یه بوهای خیلی گندی اومد گفتم ایندفعه دیگه پی پی کرده بعد دوباره دیدم پی پی نیست ولی بوی خیلی غلیظی بود حتی دیر از بین رفت ! طبیعیه بنظرتون ؟ بچه اینجوری میشه؟ یا مریضی داره

اسیی اون که عکس..... بچشو گزاشت یادته؟

چندروز پیش دیدم کاربریشوچطور میگن دیگه کاربریش نیس؟

ندیدم من

2790
2778
2791
2779
2792