2777
2789

رفیقام بهم میگن کنار تو لازم به ادا در آوردن نداریم 

چون ک هر چی و دلمون رو میگیم 

یا مثلا قضاوتمون نمیکنی 

پایه ای 

وقتی باهاتیم همش شادیم همش میخندیم 

همش دنبال سوژه ایم واس خنده 

ولی این تا وقتیه ک تو هستی 

وقتی نیستی دوباره زندگی غم داره و.‌‌. 

جدی توی این چن روزه ک از خیلی‌هاشون اینو می‌شنوم بغضی شدم 🥲 منم همش سعی میکنم راجب دوستی مون بهشون بگم همه حسارو ... و بنظرم گفتنش خیلی قشنگه .. تا میتونید بگید نزارید تو دلتون بمونه 

پروو نمیشه هیچکس باور کنید:) 

مثلن من حس بال در آوردن بهم دست میدع😂🥹

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مثل خودمی 😅😅😘😘🫂بزن 🖐

دنیا بدون ماها صفا نداره 😍😍😍😎😎😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم.

من ازت ۷ سال بزرگترم و این دوران رو گذروندم.

دوستی و رفاقت انگار روی آب شناوره. نمیگم که همه رو دور بنداز اما از تعریفشون ذوق نکن چون ممکنه همین فردا اتفاقی بیفته که دشمنت بشن و دلت رو بشکنن. دوست واقعی به مکان و زمان و هدف مشترک وابسته نیست. اگه سال دیگه کنکور دادی و کسیشون بازم به فکرت بود و باهات ارتباطش رو حفظ کرد می‌تونی بگی دوستمه.

دقییقا😫😂🖐🫂

🫂🫂🫂😅😅

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏