2777
2789

من با حس ناامنی و عدم اعتماد به نفسم ذوقشو کور کردم

رفتارای مسخره ای دارم

تو میک لاو کردن زیاده روی میکنم(زیاد میک لاو میکنیم)

میدونم آخرش یا میکشه به طلاق و جدایی، یا خیانت و در بهترین حالت سردی و بیتفاوتی

از خودم متنفرم، کاش وارد زندگیش نمیشدم

کاش تک فرزند بودم تا نگران حس داداش کوچولوم بابت مرگ خودخواستم نشم

کاش قدرت انجام دادنش رو داشتم

کاش میتونستم رها شم

ببخشید این میک چیزی ک گفتید چیه؟ یعنی چی اعتماد به نفس ندارم؟ رفتارت چطوریه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اصلا نفهمیدم دقیقا مشکل چیه 

میشه بهتر توضیح بدی؟

توی میک لاو زیاده روی میکنی ینی چی؟

ینی عشق و علاقه بیش از حد بهش ابراز میکنی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببخشید این میک چیزی ک گفتید چیه؟ یعنی چی اعتماد به نفس ندارم؟ رفتارت چطوریه

میخواست بهم چیزی بگه، من حس ناامنی گرفتم و ترسیدم

گفت عاشقتم منم گفتم چیز دیگه ای میخواستی بگی که ناراحت کننده هست؟ گفتش چرا هرلحظه فکر میکنی میخوام چیز ناراحت کننده ای بگم؟

زدم ذوقشو احساسشو کور کردم

الان خودکشی برا چیهمیک لاو چیع ازمعادل فارسی استفاده کن

برا اینکه از خودم متنفرم

هیچ وقت برا کسی کافی نبودم

مطمئنم برا اونم کافی نخواهم بود و از چشمش دیر یا زود میوفتم

راستش اصلا نفهمیدم دقیقا مشکل چیه میشه بهتر توضیح بدی؟توی میک لاو زیاده روی میکنی ینی چی؟ینی عشق و ع ...

نه یعنی هردفعه که همو میبینیم میک لاو میکنیم و همدیگه رو ار... میکنیم. حس اینو میده که رابطمون فقط بابت نیاز جنسیمونه

نه یعنی هردفعه که همو میبینیم میک لاو میکنیم و همدیگه رو ار... میکنیم. حس اینو میده که رابطمون فقط ب ...

الان نسبتتون چیه؟ عقد کردین؟

خب اگر زن و شوهر هستین این یه مسعله‌س ک همه انجام میدن

چرا باید اینجوری فک کنی دربارش 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان نسبتتون چیه؟ عقد کردین؟خب اگر زن و شوهر هستین این یه مسعله‌س ک همه انجام میدنچرا باید اینجوری ف ...

یعنی هرروزِ خدا انجام دادن اینکار عادیه؟ مخصوصا اینکه بیرون هم نرید یا خیلی کم برید و تو دیتاتون فقط به فکر میک لاو باشین؟

یعنی هرروزِ خدا انجام دادن اینکار عادیه؟ مخصوصا اینکه بیرون هم نرید یا خیلی کم برید و تو دیتاتون فقط ...

اونم مثل خودته ؟

یا شما ازش میخای؟