2777
2789
عنوان

پسره تهدیدم کرد گفت عکساتو پخش میکنم 😭😭😭💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 85 پست

ول کن بابا بگیر ب یه ورت

اصلا نباید نشون بدی ترسیدی

من یه دوست پسر روانی قبلنا داشتم ببین روانی بودا ادرسمون هم بلد بود هی میگف بخدا در بیای روت اسید میریزم و.. حتی یبار زنگو زد ک بیاد بالا آخرشم هیچ گوهی نخورد😂🤣

چی بگم نمیخام حرفی بزنم ک باعث رنجشت بشه و ناراخت بشی چون ب اندازه کافی برات درس عبرت شدهبرو فتا

آخه عکس برهنه که نفرستادم 😔

من بهش اعتماد کردم نمیدونستم انقد آدم لجنی هستش 

؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون میگفت چون تنهام و خونوادم ولم کردن با تو دوست شدم و به زودی ازدواج میکنیم منم گولشو خوردم ولی وق ...

چند سالته چقدر راحت گولت زد😑

اشکالی نداره هرکسی ممکنه اشتباه کنه. الان در گام اول باید آروم باشی و قبول کنی اون عکست رو پخش نمی‌کنه. به چند دلیل

۱) همه جا پر از عکس پروفایل بی حجابه و این چیز عجیبی برای مردم نیست. لخت که نبودی!

۲) اگه پخش کنه تو اسکرین از چتتون داری و می‌تونی ازش به پلیس فتا شکایت کنی. فکر نمی‌کنم آقای تنها دلش بخواد بره زندان.

از بالا باهاش برخورد کن و بهش نشون بده نترسیدی. حتی اسم پلیس فتا رو هم اگه شرایط مناسب بود بیار

در مورد پدرت هم نگران نباش. مطمئنا نمیفهمه اما اگرم فهمید می‌تونی بهش بگی حک کرده گوشیمو. باباها چه می‌فهمن فضای مجازی چجوریه.

همشهری ک نیستید بترسی واسه پخش عکسات 

بعدشمممم پخش نمیکنه این عادی ششده بین پسرا فوری تهدید میکنن

واسه پولم مطمئن باش خودشو از این دادگاه به اون دادگاه نمیبره  درکل حرص نخور هیچی تووش نیست عزیزم 

من از این موردا زیاد دیدم دیگه پیامش نده و خطت رو عوض ک

چند سالته چقدر راحت گولت زد😑اشکالی نداره هرکسی ممکنه اشتباه کنه. الان در گام اول باید آروم باشی و ق ...

مرسی عزیزم 😔

درکل تو این مدت میخواستم واسه امتحان نهایی بخونم که با تهدید های این پسره دارم از ترس میمیرم 

؟؟ 

کسی نیست

بهش بگو شنبه میرم ازت شکایت میکنم به جرم تهدید به پخش کردم عکس های خصوصی و شخصی ، منتظر احضاریه باش ! اینجوری یکم میترسه بعدشم همش در انتظاره که کی دادگاه میخوادش 

بلافاصله که این پیامو دادی هم خودشو بلاک کن هم همه شماره هایی که بهت پیام میدادن (دوستاش بودن) بعدشم خطط رو بسوزون و تمام هیچ غلطی نمیکنه چون پای خودشم گیر میفته

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

مرسی عزیزم 😔درکل تو این مدت میخواستم واسه امتحان نهایی بخونم که با تهدید های این پسره دارم از ترس م ...

برو برای امتحانت بخون

همون طور که آمپولی که ۵ سالگی زدی و خیلی اذیتت کرد رو الان دیگه یادت نیست این پسره رو هم بعدا فراموش می‌کنی و حتی بهش می‌خندی 

هیچ عیبی نداره آدم اشتباه کنه. تکرار اشتباه خطرناکه. دیگه به هیچ کس چون مذهبیه یا چون مظلومه اعتماد نکن.

الآنم برای نهایی بخون چون تنها چیزی که آینده ممکنه حسرتشو بخوری همینه