2777
2789
عنوان

امدوز چیکارا کردین من کگک🥲

90 بازدید | 13 پست

خیلییی بی حوصلم و واقعن نمیدونم چرا اینجوریم 

امروز ک نتونسته بودم شبش درست بخوابم ساعت ۱ ظهر بیدار شدم و مستقیم رفتم کارای اتاقم و کردم 

یک عالمههه لباس تا کردم و خیلی هاشون و گذاشتم تو انبار و.. چون واس زمستون بودن 

حدود ۲.۳ ساعت جدی زمان برد 

بعد کتابامو چیدم بعد لوازم آرایشی و یکم نظم دادم 

به مامانم کمک کردم 

بعد رفتم حموم و اومدم آمدم خوابیدم شاید یکم بهتر شم غروب و ولی بعد خوابیدن هم بازم بی انرژی بودم و برنامه ریزی کردم درس بخونن ولی حوصلم نکشید اصن 

چون ک مریضم بودم و گلوم درد میکرد انگار نمیزاره آدم صحبت کنه گلو درد و واقعن بی انرژی بودم خیلییی بدهههه خییلی حسی بدی دارم 

و الانم اصن خوابم نمی‌یاااد 

هوففف 

اینم بگم ۱۷ سالمه(نمیدونم چرا ولی گفتم بگم🤣)

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

سرکار بودم

درس خوندم

دوش گرفتم

رفتم ی سر ی جاییو دیدم

گریه کردم

کلا روز بدی بود

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح به اتفاق همسر حلیم خوردیم صبحانه 

قرار بود بریم گردش که از بیمارستان زنگ زدن همسر مو خواستن بره شیفت ... چون یهویی شد دیگه اون ساعت ۱۱ رفت هشت شب اومد تا رفت خودمم حالم ریخت بهم 😑😅رفتم دکتر سرم زدم اومدم خونه اثر دارو ها و ... خوابیدم تا شیش بعد از ظهر شام قرمه سبزی گذاشتم ساعت ۹ خوردیم تا ده و نیم بیدار بودیم بچه ها خوابیدن همسرمم خسته بود خوابید خودم خوابم نمیبره نشستم تخمه می‌شکنم😂 

من کلا شب رو نخوابیدم، صبح ساعت ۶ و نیم هم رفتیم شهرستان و ظهر برگشتیم، ناهر خوردیم و خوابیدم، ساعت ۸ شب بیدار شدم، شام خوردم، ساعت ۹ با برادرم با ماشین رفتیم توی شهر چرخیدیم و ساعت ۱ اومدیم خونه و الان چایی درست کردم و دارم برنامه مهمونی رو نگاه میکنم.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

صبح به اتفاق همسر حلیم خوردیم صبحانه قرار بود بریم گردش که از بیمارستان زنگ زدن همسر مو خواستن بره ش ...

من اگ امروز میرفتم یکم مغازه خرید میکردم حس میکنم حالم خوب میشد 

چون حس میکنم زیاد نخوردم هله هوله این حسو حالا رو دارم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

صبح بیدار شدم صبحانه خوردم 

بعد خواستم جزوه هامو بنویسم که یاد دوست پسر سابقم افتادم حدود یک ماهه کات کردیم و خب دلم واسش تنگ میشه گاهی اوقات 

دیگه مجبور شدم دوباره بخوابم شاید بهتر بشم😂💔 یک ساعت خوابیدم و بعدم بیدار شدم و جزوه نوشتم و ناهار خوردم و جزوه نوشتم و دیگه شب شد 🤧😂 

من کلا شب رو نخوابیدم، صبح ساعت ۶ و نیم هم رفتیم شهرستان و ظهر برگشتیم، ناهر خوردیم و خوابیدم، ساعت ...

ولی جدی کاش ساعت خواب هممون درس بشه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

این هفته خیلی سنگین بود امروز تا ظهر خوابیدم رفتن خونه مادرم فسنجووووون خوردم اومدم خوابیدم شب پاشدم باز فسنجون خوردم خوابیدم حالا بیدار شدم😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم