😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خب حتما تغیری دیده تو رفتارت.اتفاقا بنظرم اینکه دو طرف اگه جایی حس کردن رابطشون دچار مشکل شده در موردش حرف بزنن اون رابطه خیلی موفق تره.
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
اخه نبوده تغییر شایدم کمی بی حوصله بودم بعضی اوقات اما دلیلش اون نبوده دیگ اینو بعد سال ها باید بدون ...
نه آدم علم غیب نداره.الان منو زیدیم هم همینطوری هستیم واقعا جایی حس کنیم رفتار طرف تغییر کرده عنوانش میکنیم حتی یه وقتایی خودم یا اون بدون اینکه طرفمون چیزی بگه میگیم همه چی میزونه تو رابطه؟!این باعث میشه کمتر به مشکل بخوریم و دچار سوتفاهم بشیم
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
نه آدم علم غیب نداره.الان منو زیدیم هم همینطوری هستیم واقعا جایی حس کنیم رفتار طرف تغییر کرده عنوانش ...
ماهم واقعا رابطه خیلی عالی داریم همیشه با حرف باهم هرچیزی رو حل میکنیم ولی اینکه یهو بدون اینکه همچین چیزی باشه گفت تعجب کردم موندم اصلا چی بگم بعدم دید من پرام ریخته گفت ولش کن من اشتباه کردم حتما
عزیزم نگرفتت که اصلا حرف قشنگی نیس☺️بعدم من تاپیک های قبلیامم عنوان کردم خودم مشکلی دارم (شخصی) که بخاطرش نزاشتم بیان خواستگاری فعلا ، وگرنه خانواده ها در جریانن
ماهم واقعا رابطه خیلی عالی داریم همیشه با حرف باهم هرچیزی رو حل میکنیم ولی اینکه یهو بدون اینکه همچ ...
خب به هر حال پیش میاد.اتفاقا باید میپرسیدی کجای رفتارت باعث شده این حس بهش دست بده و بهش توضیح میدادی که اونطوری نیست
چون طرف فکرش مشغول این جریان بود و بخاطر واکنش تو سعی کرده سریع بگذره ازش