2777
2789

من الان سه ساله واسه کنکورم ورزش حرفه ای رو کنار گذاشتم و دارم فقط درس میخونم ،خداروشکر کنکور اولمو هم خوب دادم حالا نهایی و کنکور دوم رو دارم واسشون میخونم.به عنوان کسی که اولا روزی ده یازده ساعت مطالعه میکنه و ژن چاقی داره من نسبت به قبل خیلی وزن اضافه کردم بدنم بخاطر ورزش که از بچگی میرفتم بد فرم نیست ولی خب خیلی پر تر شدم .،خلاصه من داییم دندون پزشکه و خودش خیلی مشوق من برای درس خوندنه اما هروقت میاد خونمون خیلیی منو مسخره میکنه خیلیی جلوی مامان بابام .من هربار میگفتم خب شوخیه ،مامانمم که داداشاش هرکاری کنن اصلا اهمیت نداره همچنان حقو میده به اونا بماند که چقد فقط ب مامانم بی احترامی میکنه(مادر من از سر دلسوزی چون زنش ولش کرده رفته اخر هفته ها میره خونه داییمو جمع و جو. میکنه و غذای خونگی براش میبره اونوقت اونروز جلوی من با تمسخر بهش میگه دنبال خدمتکار میگشتیم بیاد ساختمون مجتمعو تمیز کنه ساعتی ده تومن میدم بهت بیا تمیز کاری کن مامانمم عین کودنا میخندید و من چقدر بعدش تنهایی واسه این بی احترامی گریه کردم) اما امشب جوری بی حیایی کرده که قلبم داره میترکه اومده بود نصفه شب ساعت یازده ب مامانم زنگ زده ک یچیز بپز تازه از تهران اومدم گشنمه مامانم درست کرد و اومد موقع رفتن من از اتاق درومدم که خداحافظی کنم جلوی بابام و مامانم و خالم زده زبر خنده و قهقهه میزنه میگه تو بری دانشگاه همه مسخرت میکنن از در کلاس بری تو میگن این کoن گنده باز اومد.ببینید اصلا این حرفا توی خونواده ما عادی نیست و من باز حفظ ظاهر کردم اما خالم از خجالت سرخ شد و انقد هول شد کلی منو تو بغل گرفته بود بابام عصبی و شد و بعد ازینکه رفتن بی دلیل ب من پرید و دعوا کرد ،اونموقعم ک اینو گفت مامانمهم همراهی میکرد باهاش وقتی رفت با خنده گفت قربونش برم چه بی ادبه ولی من کاری به لفظ بی ادبانش ندارم شخصیت خودشوومیرسونه ولی بخدا تقصیر من نیست که چاق شدم من خیلی خوش اندام بودم همیشه حتی همین الانک از همکلاسیای درس خونم جمع و جور ترم ،ولی من هرچقدم اعتماد به نفس داشته باشم الان دلم شکسته من که هیچ بی احترامی ای تاحالا نتنها به داییم بلکه ب هیچکدوم از اعضای خانوادم نکردم چرا باید اینو بگه بله درسته من چاقم کور نیستم خودم میبینم لازم نیست اسباب مسخره بازی و خنده بقیه باشم ،الانم انقد سرم درد میکنه و نفسم تنگه نمیدونم باید چیکار کنم دوس دارم بمیرم چیکار کنم این رفتار تکرار نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتم فکر میکردم که یه ادم تحصیل کرده که رشته پولساز و با پرستیژی داره مگه چجوری بوده که زنش ولش کرده که در ادامه حرفات فهمیدم در واقع همسر سابقش جونشو ورداشته و در رفته 😑😑😑

ببخشید اسی ولی این دیگه چه نکبتیه 😑 کاش بابات همونجا به خودش می پرید شاید چون واکنش نشون نمیدید اینقدر وقیحه !!!

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

درس خوندن یک طرف اینکه تو این سن نمی تونی حرف بزنی از خودت دفاع کنی خیلی جای فکر داره

من اتفاقا خیلی زبون درازم هستم ولی مامانم جروتجرم میکنه برای این شخص اولا،تازه من بهش قبل اینکه این حرفو بزنه هی تیکه مینداخت هی میگفتم خیلیم خوبم خیلیم خوشگلم ولی ادامه میداد فکر کن بحثش تموم شده بود من نیم وساعت تو اتاق داشتم درس میخوندم رفتم بیرون یهو شروع کرد قهقهه زدن و این رفتارو نشون دادن تازه اینو گفتو رفت تو اسانسور رف پایین .نمیدونم انقد عصبیم مغزم الان میترکه

این سری بهش بگو دارندگی و برازندگی داریم میخورم چاق میشم نوش جونم، خوب خرج منو تو نمیدی من خودم با ...

منم بی زبون نیستم ولی انقد اینجوری باهام رفتار کرده هروقت میاد لباسای گشاد میپوشم استرس میگیرم که امروز مبخواد چی بگه اصن سعی میکنم زیاد نرم جلوش ولی هروقت میاد مامانم مبگه بیا داییت اوند من برا سلام و خدافظ میرم بیرون اینجوری میکنه ولی اعتماد به نفسم جلوش زیر صفر شده حس میکنم حرف بزنم باز مسخرم میکنه

من باشم خیلی تند جوابشو میدم

با خنده بگو ببخشیدا ولی همه شمارو مسخره میکنن پشت سرتون میگن باز این بیشعور اومد😂

چقدرم اعتماد به سقف داره خاک تو سرش

بگو این چیزا درست میشن ولی سگ اخلاقی درست نمیشه

خب اول بامادرت صحبت کن بهش بگو چقدر ازرفتار داییت ناراحتی

خودش میفهمه همبن الان با یه حالت شرمنده اومد گفت درساتو خوندی قرصاتو بخور و اینا قشنگ از چهرش معلوم بود چون خودشم میدونه من ادم با جنبه ایم ولی این موضوع نقطه ضعفمه تا ته دلمو میسوزونه بخصوص اگه اینج،ری بیان بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز