2777
2789

بهش چیزی نمیگم و فاصلم ازش حفظ میکنم و هرکجا بدونم هست نمی‌رم 

اگر مزاحمت داشت و با تذکر کنار نکشید میدم خشتکش بکشن سرش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش چیزی نمیگم و فاصلم ازش حفظ میکنم و هرکجا بدونم هست نمی‌رم اگر مزاحمت داشت و با تذکر کنار نکشید م ...

آدمای بازار و پارک و اینجاها رو میگم. یادمه ییار خرید بودم یکی تعقیبم میکرد حتی اومدم مانتو بخرم اومد داخل مغازه، صاحاب مغازه ردش کرد. جیگرم حال اومد

دونده دوست داشتنی

آدمای بازار و پارک و اینجاها رو میگم. یادمه ییار خرید بودم یکی تعقیبم میکرد حتی اومدم مانتو بخرم اوم ...

اونا مگه مهمن اصلا بی تفاوت رد شو 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

[QUOTE=381595717]حس میکنم فقط منم اینجوری میشم، خب دلم میگیره[/QUOTE

آدم مریض همه جا ریخته واقعا آزار دهنده هست 

[QUOTE=381595717]حس میکنم فقط منم اینجوری میشم، خب دلم میگیره[/QUOTEآدم مریض همه جا ریخته واقعا آزار ...

واقعا. اینا ناموس ندارن انقدر اذیت میکنن، دلشون میاد یکی همین کارو با عزیزشون بکنه؟؟

دونده دوست داشتنی

واقعا. اینا ناموس ندارن انقدر اذیت میکنن، دلشون میاد یکی همین کارو با عزیزشون بکنه؟؟

بی غیرتن