2777
2789

هفت هشت سالش بود 

یجوری بهم چسبید و بغلم کرد کیف کردم

مهربون بود

حالا بچه های فامیلای ما شبیه سگن از بس وحشین

دلم خواست باهاشون عوضش کنم

😂😂

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربونی همیشه خوبه 

ولی خوب تو جامعه الان همون سگ وحشی بهتر گلیم خودشو از اب میکشه بیرون 

دختر منم مهربونه خیلی لطمه خورد تا به الان از این مهربونیش .ولی باید یاد بگیره همه جا احساس به خرج نده چون باقی ادما مثل خودش نیستن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وای اره من عاشق بچم مخصوصا دختر پسر هم دوست دارم ولی نه به اندازه دختر کلا بچه های فامیل از دماغ فیل ...

چون شما بد اخلاقی و بد عنقی های غریبه ها رو ندیدین 

همون بچه مهربون و غریبه هم کلی گاف تربیتی داره که جلو شما رو نکرده و وجه مثبتشو فقط دیدید 

خواهرشوهر خودم کوچیک بود دیدمش گفتم خدایا چقدر خوبه 

وقتی رفتم تو خانوادشون به مرور بزرگ شد هیولاهای درونشو دیدم عامل خرابی روحیه من نصفش اون هیولای کوچیک بود

ولی جلو مردم همش ماشالله ماشالله به زبون میاوردن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چون شما بد اخلاقی و بد عنقی های غریبه ها رو ندیدین همون بچه مهربون و غریبه هم کلی گاف تربیتی داره که ...

من بد اخلاق نیسم اتافاقا خیلیم مهربونم بخاط همین حس میکنم همه مثه من مهربونن  

شایدم حسم اشتباست

من بد اخلاق نیسم اتافاقا خیلیم مهربونم بخاط همین حس میکنم همه مثه من مهربونن شایدم حسم اشتباست

نه جمله بداخلاقی راجب بچه غریبه بود نه بد اخلاقی شما 

معلومه قلب شما مهربونه