2777
2789
عنوان

لیزیک چشم

255 بازدید | 31 پست

سلام دوستان دکتر با تجربه برای عمل لیزیک چشم شیراز می شناسید معرفی کنید ؟ 

کسی می دونه هزینه عمل تقریبا چه قدر میشه ؟ 

بیمه تکمیلی دی دارم و تامین اجتماعی 

بعد هزینه عکس و اینا می تونم از بیمه تکمیلی استفاده کنم یا نه ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

من لازک کردم.  

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم می خوام عمل کنم ولی دودل شدم .دخترعموم چند سال پیش عمل کرده الان دوباره ضعیفی چشمش برگشته

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

منم می خوام عمل کنم ولی دودل شدم .دخترعموم چند سال پیش عمل کرده الان دوباره ضعیفی چشمش برگشته

خوب شرایط فرق می کنه بستگی به سن و همچنین بارداری و اینا هم داره 

شاید شرایط خاصی داشتن که عمل جواب نداده 

من ۲۶ سالم هست دیگه هم قصد بارداری ندارم فکر می کنم سن خوبی باشه 

خوب فرقش چیه ؟ ببخشید دکتر خودش تشخیص می ده چه نوع عملی برای چشم بهتره ؟

بله دکتر تشخیص میده . فکر کنم الان دیگه لیزیک نمیکنن . چون من خیلی وقته نشنیدم اطرافم هر کی رفته لازک کرده .

من به دکتر گفتم فمتو لیزیک کنه گفت چشمایی که نمیشه لازک کرد و فمتو لیزیک میکنن اما گفت چشم منو میشه لازک کرد و نیازی به فمتو نیست . فمتو لیزیک هزینه اش بیشتر از لازک هستش. 

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

خوب شرایط فرق می کنه بستگی به سن و همچنین بارداری و اینا هم داره شاید شرایط خاصی داشتن که عمل جواب ن ...

دخترعموم بعد از عمل چشمش ۲بار زایمان داشته مگه ربطی به زایمان داره ؟

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

دخترعموم بعد از عمل چشمش ۲بار زایمان داشته مگه ربطی به زایمان داره ؟

بله از دکتر شنیدم گفتن کسی که عمل می کنه بعدش نباید زایمان داشته باشه تاثیر داره 

چون احتمال برگشت وجود داره 

بله از دکتر شنیدم گفتن کسی که عمل می کنه بعدش نباید زایمان داشته باشه تاثیر داره چون احتمال برگشت وج ...

من مجردم و ۲۱ سالم بود که عمل کردم .

چه ربطی به زایمان داره