2789
عنوان

تیزهوشان

222 بازدید | 15 پست

کمتر از ۴۰ روز مونده به تیزهوشان امسال دارم از استرس میمیرم نمیدونم حتی چقدر تلاش کردم یا نکردم از اونور معدلم بیسته‌ درسام هیچ عیب و نقصی نداره ولی باز آزمون سال های پیش و میبینم احساس میکنم برام خیلی سخته نمیدونم چیکار باید کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استرس نداشته باش استرس همه چیو خراب میکنه!

من سالی ک آزمون دادم خیلییی کن خونده بودم ولی قبول شدم

میدونم قبول شدن تو تیزهوشان میتونه یه موفقیت بزرگ باشه واست ولی فرق زیادی ب مدارس عادی نداره مث مدارس دیگه دانش آموز بد داره معلمه بد داره نمره ۳_۴ داره!

اگه ام قبول نشدی به هیچ عنوان ناراحت نشو فداسرت 

اگه ام امید خدا قبول شدی هیچوقت ب خودت سخت نگیر 

موفق باشی قشنگم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

فقط آزمونای سال گذشته رو حل کن من تیزهوشان اینجوری قبول شدم برای نمونه هم تو شهرمون رتبم پنجم شد

حدودا میشه گفت کلشونو تستاشونو بررسی کردم با توضیح تشریحیشون ولی خب بازم نمیدونم

نهم به دهم

ابجی ببین من ازت یک سال بزرگترم

من شیشم به هفتم قبول شدم و خودتم میدونی ازمون اون موقع اسون تر هستش اما این به این معنی نیست قبول شدن الانت غیر ممکن هستش

تو کلاس ما خیلیا هستن نهم به دهم قبول شدن همشون میگفتن دوران عید به بعد هر روز تا شب کتابخونه بودن کتاب های ۳۱ استان رو میزدن 

مهم تر از همه ازمون های سال گذشته رو میدادن و تجزیه تحلیلش میکردن ببینن کجا مشکل دارن روزای اخر نقطه ضعف هاشونو بپوشونن

هیچم استرس نداشته باش قبول نشدی فدای سرت

دوره دوم واقعا اونقدر تفاوتی نمیکنه تیزهوشان باشی یا جای دیگه چون همه بچه ها کلاس های ماز رو میبنن و از دوازدهم نود درصد مدرسه نمیرن

و اگه میخوای بپرسی پس چرا درصد قبولی کنکورش انقدر بالاست به خاطر جو رقابتی بین بچه ها هست تو مدرسه ابجی فقط همین نه باهوش ترن نه هیچی فقط زیاد تلاش میکنن

بازم امیدوارم تاپیک قبولی تو همین جا بزنی ببینم 

موفق باشی

.کاربری دوم ژله نارنجی هستم

سلام من مشاور سمپاد هستم

باید طبق برنامه درس بخونی.

تو این وقتی که مونده باید مباحث پر تکرار و پایه رو بخونی مجدد و هر سه روز ی بار ازمون بدی و تحلیل ازمون داشته باشی

دوره جمع بندی میتونی شرکت کنی .ولی جمع بندی که مفید و کاربردی باشه.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....