دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
من هیچوقت نمیتونم از مشکلاتی که درونم حس میکنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش میکنه. من از درونم از جایی که نه درک میشه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا میجنگم و از بیرون لبخند میزنم و مثل یه آدم نرمال رفتار میکنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.