2777
2789
عنوان

می می ناز

4362 بازدید | 36 پست

سلام خانوما یه سوال دارم می می ناز این خانوم مهربون ک من چند سال پیشم ک عضو نبودم تاپیکاشو میخوندم مگ سال 92فوت نکردن چرا تاریخش برا سال 95و96 چی شده???

روحش شاد باشه با یه صلوات 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه تو تاپیک هارلی ازش یاد کردن بچه ها رفتن تاپیکارو دیدن مجدد یاداوری کردن روحش شاد

ن از موقع  وفاتش  بچه ها  هر پنج شنبه ب یادش بودن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چونکه تو تاپیک هارلی ازش یاد کردن بچه ها رفتن تاپیکارو دیدن مجدد یاداوری کردن روحش شاد

تاپیکای خود مریم جون برا سال 96تاریخش 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

عزیزم تقریبا هر هفته تاپیک بالا میاد و براش صلوات فرستاده میشه برای همین به روز رسانی میشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
لینک میذاری؟ لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/415367/تاپیک-هرروز-من-میمی-نازم-اومدم-سهم-دعای-امروزم-رو-ازتون-التماس-کنم-حتی-یک-صلوات/?page=32

عزیزم تقریبا هر هفته تاپیک بالا میاد و براش صلوات فرستاده میشه برای همین به روز رسانی میشه

اهان چون بروز میشه تاریخش عوض میشه❤