2777
2789
تنهایی سخته

ولی الان من خیلی راحتم با تنهاییم واقعا جدی میگم خواستگارم دارم ولی فردی که واقعا راغب باشم باهاش زندگی کنم نه. من الان درس میخونم کار میکنم سفر میرم. به خودم میرسم.. تفریحات مختلف دارم واقعا هیچوقت حس نمیکنم تنهام یا جای چیزی خالیه نمیخوام توجیه کنم واقعا اینجوریه اما خانوادم اصرار میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی الان من خیلی راحتم با تنهاییم واقعا جدی میگم خواستگارم دارم ولی فردی که واقعا راغب باشم باهاش زن ...

فکر ده سال دیگه رو هم بکن دور از جون پدر مادرت اونا همیشه نیستن 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

حرف دلشهشما مستقل ترین و موفق ترین دختر هم باشی از نظر پدر و مادرا تا وقتی ازدواج نکردی خوشبخت نیستی

وقتی ازدواج کردی میبینی همه دارایی‌ها وموفقیتات فرعی بوده و ازدواج مسیر اصلی.

چون توی فطرت و ذات آدمیزاده‌.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

فکر ده سال دیگه رو هم بکن دور از جون پدر مادرت اونا همیشه نیستن

من کلا الان با اونا زندگی نمیکنم از 22 سالگی تا الان دیگه مستقلم با این قضیه مشکل خاصی ندارم. بعد اینکه چرا آرامشمو بهم بزنم که مثلا تو پیریم چی میشه. ترجیح میدم جوونیم بهتر باشه تا پیریم. بعدشم الان که میبینم خیلی وقتا نه بچه ها به فکر پدر مادرن نه همسر لزوما در کنار همسره پس اینام که باشن ممکنه بازم آدم تنها بمونه. نمیخوام مخالفت کنم با شما ولی واقعا مشکلم اینه که طرز فکر و شرایطم اینه ولی خانواده اصرار به ازدواجم دارن