2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذهبی نیستم ولی گوجه له میشه همون سبزی بهتره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

از نظر من ترکیب خیار و گوجه با نان باگت هیچ جالب نمی‌شه.

سبزی خوردن هم احتمال خطا در پاک کردنش و همچنین آسیب دیدنش در اثر گرما و تو کیف و... خیلی زیاده.

خیار بوته‌ای ترد حلقه حلقه کنید  با گوجه گیلاسی (برای پیشگیری از آب انداختن و...) و مغز گردوی چرب با پنیر لیقوان جا افتاده و نان تافتون تنوری تازه...

وقتی اطعام می‌کنید خواه غذای ساده و میان وعده و... در حد وسعتون با کیفیت‌ترین چیزها رو تهیه کنید، تعداد کمتر اما کیفیت مطلوب.

شما عزیزی مرسی

❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اولی خیلی خوشمزه اس ولی یه جوری نون رو نرم میکنه بد میشهاگه زمان زیادی طول بکشه خورده بشهدومی عالیهن ...

یکم نمیدونم میخوام چی کار کنم نذری نداشتم 

فقط دوست دارم یه جوری به نیت سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان عج چیزی پخش کنم 

پول زیادی هم ندارم ولی موندم دقیقا چی کار کنم 

به نظر شما اگه عدسی بپزم پخش کنم تو امام زاده یا کلاس های قرآن خوبه 

یا لقمه نون پنیر سبزی تو مدرسه صبح تو یه کلاس پخش کنم 

شنیدم بعضی مادره بچه رو گشنه میفرستن سر اون دوست داشتم مدرسه بدم ولی اگه بچه دیگه ببینه دلش بخواد چی  کل مدرسه هم به بودجم نمیخوره 

شما پیشنهادی دارید 

سلام

نون پنیر سبزی بنظرم بهترهگوجه ممکنه خوب نشهنذرت قبول عزیزم😍😍😍

به نظر شما اگه عدسی بپزم پخش کنم تو امام زاده یا کلاس های قران خوبه 

شنیدم بعضی مادره بچه رو گشنه میفرستن سر اون دوست داشتم مدرسه بدم ولی اگه بچه دیگه ببینه دلش بخواد چی  کل مدرسه هم به بودجم نمیخوره 

شما پیشنهادی دارید 

سلام

از نظر من ترکیب خیار و گوجه با نان باگت هیچ جالب نمی‌شه.سبزی خوردن هم احتمال خطا در پاک کردنش و همچن ...

به نظر شما اگه عدسی بپزم پخش کنم تو امام زاده یا کلاس قرآن خوبه 

شما پیشنهادی دارید 

سلام

یکم نمیدونم میخوام چی کار کنم نذری نداشتم فقط دوست دارم یه جوری به نیت سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ...

در نذر کردن که محدودیت و قید خاصی نیست.

می‌تونید حتی یک تعداد بستنی یا آبمیوه یا هرچی دوست دارید بگیرید و تو یک جمعی پخش کنید.

یا اصلا کل پولی که مد نظرتون هست رو صدقه بدین یا به یک نفر ببخشید تا یک چیزی بگیره برای مصرف خودش...

خیلی وقت‌ها نذری پخش کردن باعث زحمت زیاده یا پلاستیک و زباله پخش زمین می‌شه که هیچ خوب نیست.

خودتون جوانبش رو بسنجید و بهترین تصمیم رو بگیرید.

یکم نمیدونم میخوام چی کار کنم نذری نداشتم فقط دوست دارم یه جوری به نیت سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ...

عزیزمم چه مهربون♥

اره تو‌مدرسه ممکنه بچهای دیگه دلشون بخواد

همون‌نون پنیر سبزی رو میتونی تو امام زاده ای مسجد هم پخش کنی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اخی عزیزم قبول باشه🥺♥️😍

اره عدسی خیلی خوبه

مدرسه هم خوبه میتونین برا یه کلاس ببرین، بسپارین بیرون نبرن بقیه بچه ها نبینن

ببین بعضی مساجد بعد دعای ندبه صبح های جمعه صبحونه کوچیک میدن اونجا هم میتونی چیزی ببری

مثلا از قبلش بهشون بگی که من این هفته نون لواش میارم، یا عدسی، تعداد تقریبی بپرس ازشون ببین اگه میتونی اون تعداد ببری بگو من میارم این هفته

یا برا بچه های کار میتونی ساندویچ درست کنی

هر چنند تا تونستی درست کن کمم شد عب نداره بعدا باز تونستی میبری