samira0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 145 عنوان ❤️رشته آشپزی❤️ 94 بازدید | 7 پست سلام میخوام بدونم رشته آشپزی خوبهو اینکه چقدر هزینه میخواد و کدوم رشته و کدوم شاخهمیشه توضیح بدین و کمکم کنید مرسیهرچی راجب این رشته میدونید بگید مچکرم آقا ما یه روز اومدیم یه آدم خوشگل و خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به آینه... 1404/02/19 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mobina_p عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 2172 کلاس پنجم بودم یکی از بچه ها رفته بود عکسشو پرینت رنگی گرفته بود هی قربون صدقش میرفت😂
___mahak عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 428 منم تصمیم دارم بعد کنکورم کلاس آشپزی برم چندتا کلاس دیدم دوره جامع حضوری نزدیک ۱۸تومن بودن خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی میرسه که من دونه دونه هدفهامو تیک میزنم💕🌝🌚
samira0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 145 کلاس پنجم بودم یکی از بچه ها رفته بود عکسشو پرینت رنگی گرفته بود هی قربون صدقش میرفت😂 اونو باش🤣🤣🤣🤣 آقا ما یه روز اومدیم یه آدم خوشگل و خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به آینه...
samira0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 145 منم تصمیم دارم بعد کنکورم کلاس آشپزی برم چندتا کلاس دیدم دوره جامع حضوری نزدیک ۱۸تومن بودن هزینش خیلیه از پسش بر نمیام🥲ولی خیلی دلم میخواد برم آقا ما یه روز اومدیم یه آدم خوشگل و خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به آینه...
___mahak عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 428 هزینش خیلیه از پسش بر نمیام🥲ولی خیلی دلم میخواد برم بنظر من خوبه دختر خالم پارسال ناخن یاد گرفت فقط کلاسش و وسایل کلاس۳۰تومن شد بماند که بعدا هم کلی هزینه مواد اینا کرد خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی میرسه که من دونه دونه هدفهامو تیک میزنم💕🌝🌚
samira0000 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 145 بنظر من خوبه دختر خالم پارسال ناخن یاد گرفت فقط کلاسش و وسایل کلاس۳۰تومن شد بماند که بعدا هم کلی هزی ... کلا حرفه پول میخواد چ آشپزی چ طراحی دوخت عکاسی و همه و همه پول میخواد دیگه چه کنیممن میخواد رشتشو ور دارم هنرستانه دیگه؟ آقا ما یه روز اومدیم یه آدم خوشگل و خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به آینه...
___mahak عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 428 کلا حرفه پول میخواد چ آشپزی چ طراحی دوخت عکاسی و همه و همه پول میخواد دیگه چه کنیممن میخواد رشتشو ور ... اونو نمیدونم خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی میرسه که من دونه دونه هدفهامو تیک میزنم💕🌝🌚