2777
2789
عنوان

بیشعورن

161 بازدید | 7 پست

همونم ک گفتم مادر شوهرم یکم تپلم بهم گفته تو اینه نگاه کن لاغر نیستی و اینکع منو با زنداداشش ک خیلی چاقه‌ چاقه مقایسه کرد .

شوهرمم ناراحت شد و گفت لاغر باشی میگن لاغری چاق باشی میگن چاقی پشت همه حرف میزنن بقیه .

حالا بعد دو روز اومده‌میگه تو حساسی مگه بت چی گفتن چونکه نمیدونم مخشو شست و شو میدن نظرشو هی عوض میکنن حرفشو زده بعد گفته من شوخی کردم .

انقدر طعنه امیز حرف میزذ بخدا چند‌روزه گذشته از ذهنم نمیذه این بار چندمع ک اینجوری میگه بهم من نمیدونم من الان مثلا نی قلیون بشم چ دردی از اون دوا میکنه من دارم با شوهرم زندگی میکنم زن‌اونم شوهرم راضیه ننش هی میگه میگه .

اگع بحث انتقاد باشه اون و دخترشم خیلی جای انتقاد دارن منتها من سرم تو زندگی خودمع و کار ب کار کسی ندارم و‌معتقدم شخصیت و منش و فرهنگ ادما ربطی ب لاغری چاقی ندارع . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرشوهر من قبلن میگف لاغری الان میگی چاقی . قبلن تا چن ماه فکر کردن ب حرفاش آزارم میداد الان اصلن برام مهم نیست . هرحوری خودت راحتی باش بدن خودته

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگ زیاد حرف میزنه قطع رابطه ، والا بهترین راه هی ام نگید نمیشه بخواید میشع

چجوری وقتی شوهرم وابسته اوناست طبقه بالا مادر شوهرمیم .

و نمیشه واقعا هیچ وقت خانوادشو ول نمبکنه اولشم منو دلداری داد حالا دو روز گذشته اومده میگه مگع چی گفتن تو حساسی

خوب من ب مادر خودمم اجازع‌نمیدم راجب هیکلم نظر بده‌ وقتی راجب هیکلم نظر میده فردا پس فردا تو زندگیم نظر میده مامان من بخدا هیچ کار ب هیچیمون نداره ماهی سالی یبار میاد خونمون تو زندگیم دخالت نمیکنه اون وقت این حتی خواهرشم مسخره میکرد اوایل منو 

خاستگاری منم ک اومدن خواهرش ن گذاشت ن برداشت گفت داداش من لاغر و‌قد بلند دوست داشت تو که چاقی منم وستیلشونو پس دادم بشون گفتم ازدواج کنسله چون شخصیت ندارید باز همه پاشدن اومدن خونمون معذرت خواهی همون موقع باید کنسل میکردم‌همه چیو

قدمم 160هست باز قدمم مسخره میکنه میگه کوتاه و فلان و‌بهمان حالا خودشم دندون نداره موهاش تمام ریخته ی تارم نداره . قدشم 130تاست پس خوبه منم بگم . ولی بمن چ این مسعله شخصیه مگه من فوضولم

چجوری وقتی شوهرم وابسته اوناست طبقه بالا مادر شوهرمیم .و نمیشه واقعا هیچ وقت خانوادشو ول نمبکنه اولش ...

وزنت چنده؟؟؟

پس حالا ک نمیفهمن و نمیتونی قطع رابطه توام ب روشون بیار عیباشونو   فکر نکنن طاووسن، بعدم بگو عه شوخی کردم