2777
2789
عنوان

1430 کاربرا ❣️❣️😍🥰😔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 126 پست
جنایی نه دیگه در این حد نیست چیز طبیعی هست این چرخه ادامه داره تا وقتی که خدا بخواد فکر کن قبل ما چق ...

اره بعد اونام یکی دیگه تازمان قیامت این چرخه ادامه داره 

تازه زیادم ترس نداره میریم اون دنیا عزیزای از دست دادمونو میبینیم

نه من میخوام باشم کاش عمر انسان 200 سال بود❣️کاش‌ فوت نمیکردم

الان دانشمندا انگار دارن روی یه چیزی تحقیق می کنن که عمر انسان رو بیشتر کنن ولی حتی اگه بشه به ما نمیرسه که😂🤦‍♀️

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه من میخوام باشم کاش عمر انسان 200 سال بود❣️کاش‌ فوت نمیکردم

چشم شما امر کن اصلا شما 500 سال عمر کن الان میگی من چندین پیر دیدم که اروزی مرگ داشتن واقعا ارزش انسان تا اونجایی هست که خودش بتونه کاراشو بکنه بعدش دیگه ارزش نداره

اره بعد اونام یکی دیگه تازمان قیامت این چرخه ادامه داره تازه زیادم ترس نداره میریم اون دنیا عزیزای ا ...

اره ولی اون دنیا هم نمی دونیم چه خبره هعیی و در چه جایگاهی قرار داریم من بیشتر از اون دنیا می ترسم تا این دنیا🤦‍♀️😂

الان دانشمندا انگار دارن روی یه چیزی تحقیق می کنن که عمر انسان رو بیشتر کنن ولی حتی اگه بشه به ما نم ...

نسل بد شانس بودم به ارزو هامون نرسیدم اون دارو چند سال میخواد مارو زنده نگهدار 30 سال 4 سال

نسل بد شانس بودم به ارزو هامون نرسیدم اون دارو چند سال میخواد مارو زنده نگهدار 30 سال 4 سال

ولله نمی دونم چیزی که می دونم اینه که ما از اول هم چیزی به اسم شانس تو زندگیمون نداشتیم😂🤦‍♀️💔

شاید منو تو تو جهنم یک قول دوقلو بازی کردم

نهههه من انسان خوبیممم اصلا اگه بهشت هم نرم میمونم برزخ یا یه روح سرگردان میشم میام به دنیای جدید یه سر میزنم عشق وحااال😂😂😂😍😍🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂