فکرکن سال 1430 ما از نی نی سایت رفتم کاربرای جدید میان میگن این کاربرای قدیمی چقدر شوهر هاشون خیانت کردن چقدر این کاربرای قدیمی دعوای و جنجالی بودن چقدر دروغ گو بودن چقدر بی ادب بودن چقدر پشت سر جاری مادر شوهر بد گفتن
اگر من بمیرم و 1430 رو هم نبينم چی 😔کاش تاپیک پر بازدید بشه
انشالله نمیمیری
باید این موضوع عنوان میکردی صدسال بعد کجاییم و خانوادمون کجاست پرپازدیید شع
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
فکر کن اونم داشته صحبت میکرده گفته کاش سال 1300 رو بیبینم وای ترسناک شد
دنیا همینطوره دیگه
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
اره دقیقا فکر کنم دنیا کلی مدرن شده هعی دیگه شکلش قشنگ نیس فکر کنم مردم اونایی که پولدارن میرن مریخ ...
ماشین ها پرواز میکنند
تلخ ولی همه میدونم صد سال دیگه نیستم نه من نه تو و تمام کاربرای نی نی سایت
اره دیگه نیستیم اون دنیا داریم حال میکنیم شایدم روحمون گاهی اومد نی نی سایت خوند😂
جنایی نه دیگه در این حد نیست چیز طبیعی هست این چرخه ادامه داره تا وقتی که خدا بخواد فکر کن قبل ما چقد انسان هایی بودن با دغدغه و زندگی ها متفاوت و الان ما هستیم بجاشون و بعدا یه انسان های دیگه به جامون هستن پس ببین ترس نداره یه چیز طبیعیه😂❤
زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...