2777
2789
عنوان

1430 کاربرا ❣️❣️😍🥰😔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 126 پست
فکر کن ساختمان ها ماشین ها مردم اون زمان چه جوری هستند

اره دقیقا فکر کنم دنیا کلی مدرن شده هعی دیگه شکلش قشنگ نیس فکر کنم مردم اونایی که پولدارن میرن مریخ اون زمان چون دنیا نابوده شده شاید😂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر من بمیرم و 1430 رو هم نبينم چی 😔کاش تاپیک پر بازدید بشه

انشالله نمیمیری 

باید این موضوع عنوان میکردی صدسال بعد کجاییم و خانوادمون کجاست پرپازدیید شع

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

فکر کن اونم داشته صحبت میکرده گفته کاش سال 1300 رو بیبینم وای ترسناک شد

دنیا همینطوره دیگه

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

اره دقیقا فکر کنم دنیا کلی مدرن شده هعی دیگه شکلش قشنگ نیس فکر کنم مردم اونایی که پولدارن میرن مریخ ...

ماشین ها پرواز میکنند

راست میگی ها الان که بهش فکر کردم حس عجیبی دارم😔😂❤

😂😂💙

انشالله نمیمیری باید این موضوع عنوان میکردی صدسال بعد کجاییم و خانوادمون کجاست پرپازدیید شع

تلخ ولی همه میدونم صد سال دیگه نیستم نه من نه تو و تمام کاربرای نی نی سایت 

https://rubika.ir/joing/IHICIBIJ0NYTOGPDIFDTNIJGGGVPRKUL

تلخ ولی همه میدونم صد سال دیگه نیستم نه من نه تو و تمام کاربرای نی نی سایت

اره دیگه نیستیم اون دنیا داریم حال میکنیم شایدم روحمون گاهی اومد نی نی سایت خوند😂

من حس ترسناک پیدا کردم فکر جنایی آمد تو سرم

جنایی نه دیگه در این حد نیست چیز طبیعی هست این چرخه ادامه داره تا وقتی که خدا بخواد فکر کن قبل ما چقد انسان هایی بودن با دغدغه و زندگی ها متفاوت و الان ما هستیم بجاشون و بعدا یه انسان های دیگه به جامون هستن پس ببین ترس نداره یه چیز طبیعیه😂❤

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...