2777
2789
عنوان

آزمایش پاپ اسمر

51 بازدید | 4 پست

روز های آخر پریودم لکه کم رنگ دارم فراد میخام برم پیش ماما یعنی آزمایش پاپ اسمر میگیره ازم خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 

تو ی زندگیم خیلی سختی کشیدم با سن کم،  درد کشیدم هزار بار دلم شکست بی مهری بی عدالتی بی پولی  تنهایی ناراحتی طلاق خیانت ولی با همه اینا خدارو کنارم دارم ازش نا امید نمیشم قوی و محکم ادامه میدم با کمک خدا همه چی درست میشه خدا جونم من فقط تورو دارما تنهام نزار🤍

ببخشید ولی پیش ماما چرا پیش دکتر زنان که متخصصه نه؟ پاپ اسمیر مگه نوشتن برات؟

اخه این  ک من میرم خیلی تجربش بالاس مطبشم خیلی شلوغ ن فعلا ننوشته میخواستم ببینم میشه اخرای پریودی رفت

تو ی زندگیم خیلی سختی کشیدم با سن کم،  درد کشیدم هزار بار دلم شکست بی مهری بی عدالتی بی پولی  تنهایی ناراحتی طلاق خیانت ولی با همه اینا خدارو کنارم دارم ازش نا امید نمیشم قوی و محکم ادامه میدم با کمک خدا همه چی درست میشه خدا جونم من فقط تورو دارما تنهام نزار🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این ک من میرم خیلی تجربش بالاس مطبشم خیلی شلوغ ن فعلا ننوشته میخواستم ببینم میشه اخرای پریودی ر ...

اگه نوشت ازش بپرس. موفق باشی:)

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اگه نوشت ازش بپرس. موفق باشی:)

شما در مورد تنبلی تخمدان شدید چیزی میدونید

شما در مورد تنبلی تخمدان شدید چیزی میدونید

نه زیاد. فقط به طور کلی میدونم وقتی عملکرد اعضای داخلی کند میشه که بهشون میگیم تنبلی از غلبه‌ی سرماست و با گرم کردن اون ناحیه، یا کل بدن یا خوردن گرمیجات برطرف میشه. که البته باید با احتیاط عمل کرد ک جای دیگه مشکل پیدا نکنه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام