2777
2789
عنوان

دستام لرزید

120 بازدید | 6 پست

وای بچه ها امروز برای اولین بار ارائه داشتم

خیلی دستام میلرزید قشنگ مشخص بود برگه داره میلرزه خیلی ناراحتمممم:))))) 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

داری میگی اولین بار 

اگر فقط،در حد لرزش بوده عااالییییه 

خودتو تشویق کن و حس مثبت بده 

چرا نیمه ی خالی رو میبینی 

همین که تونستی حرف بزنی و زبونت نگرفته و مغزت یاری کرده عالیه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

به عنوان اولین بار عالیه 

عاشق رهبرم هستم😘😘✨✨خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت امن و آرامم😍🎗💕🧡🌧✅🧡🤎🌾🍂⛈️🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که از پسش براومدی کافیه 

ایستاده تشویقت می کنم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

داری میگی اولین بار اگر فقط،در حد لرزش بوده عااالییییه خودتو تشویق کن و حس مثبت بده چرا نیمه ی خالی ...

حس میکنم توی دانشگاه خیلی زشت بود🤦‍♀️

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌