2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 54 پست
اره منم همینو میگم حالا اگر من نداشتم چی باید ترمیم کنم

نه میری دکتر زنان داشته باشی هیچی نداشته باشی میفرستت پزشک قانونی تشخیص بده دخول داشتی یا نه بعد اگه تشخیص بده دخول نداشتی بهت گواهی بکارت میده چون بکارت به معنی پرده داشتن یا نداشتن نیست به معنی رابطه نداشتنه

چرااا من وسواسیم به شدت ساعتی یک بار نوار عوض میکردم ولی هی اینکارو‌میکردم ببینم خوب شدم یا نه

وسواسی که اصن نباید دست میزدی

خوبه این همه مدت با اینکار عفونت نکردی زخم و زیل نکردی خودتو 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این چند روز مگه خواب داشتم استرس کشتم ولی هر چی فکر میکردم ندارم دیشب نشستم گریه کردم گفتم یا ام ...

ببین تا چهارتا انگشت همزمان نره توش پاره نمیشه

تموم شده رفت

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
پس چرا دیدم گفتن نمیفهمن یعنی اگر دخول باشه مشخصه اگر هم نباشه مشخص نیست اره

درد داشتی وقتی دستت رو بردی ؟

اگه درد داشتی قطعا بکارتت اسیب دیده یا حتی از بین رفته

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

داشتم فکر کنم یادمه هم یه قطره خون اومه‌ پریود نبودم اون موقع خوب شده بودم

اسی منم انگشت بردم داخل خیلی استرس دارم دکتر رفتی بگو چی میگه اگه ممکنه درخواست دوستمیمو قبول کن گمت نکنم😭

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

داشتم فکر کنم یادمه هم یه قطره خون اومه‌ پریود نبودم اون موقع خوب شده بودم

وای دختر چرا آخه اینکارو با خودت کردی 

درد داشتی دیگه چرا ادامه دادی 😐🤦🏻‍♀️

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!