بی احترامی نکنید سوال دارم من تا ۱۴ سالگی نمیدونستم بکارت چیه بعد موقع پریودی هی لکه بینی داشتم خوب نمیشدم دست میبردم داخل ببینم خوب شدم یا نه الان خیلی استرس دارم برم دکتر اگر نداشته باشم چی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بعدا به مشکل نخورم بخاطر همین پزشک قانونی اینا ثبت نمیشه
بعدش همسایمون مجرد بوده روستا بودن قبلا میره کارهارو انجام بده از رو صندلی قالی ارتفاععاشم بلند بوده از پشت میافته زمین بکارتش از بین میره میبرنش دکتر گواهی میده که بخاطر چی بکارتش از بین رفته الان ازدواج کرده دو تا بچه خم داره
عجیبه دست میبردی تو دردت نمیگرفت موقع لک و پریود متورمم هست معمولا درد شدیدیم داره
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
چرااا من وسواسیم به شدت ساعتی یک بار نوار عوض میکردم ولی هی اینکارومیکردم ببینم خوب شدم یا نه
خب حالا چی بگم باید معاینه شی دیگه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
چرا خودتو میترسونی با انگشت چیزی نمیشه اولن کسی گواهی نمیخواد نترسبخوان هم بری چک کنی سالمه فقط الان ...
وای این چند روز مگه خواب داشتم استرس کشتم ولی هر چی فکر میکردم ندارم دیشب نشستم گریه کردم گفتم یا امام رضا این بلا سرم نیومده باشه من خیلی وسواس دارم یه چیزی تو فکرم درگیر شه دیگه هیچی
میگم دیگه اونموقع کسی جرات نمیکرد به مادرش همچین حرفی بزنه از اول باید میرفت دکتر اصلا بکارت و اینا هیچی بدبختیمون اینجاس واقعا مشکلی داریم نمیریم دکتر اول بار پریود شدم مامانم بردتم دکتر ببینه ضربه ای خوردم یا نه در اون حد ماددم سخت میگرفت