2821
2789
عنوان

سپتوم رحم

48 بازدید | 11 پست

سلام، من سپتوم رحم دارم یه بارداری موفق داشتم و یه سقط و یه زایمان زودرس، یه دکتر بهم گفته عمل کن ولی یه دکتر گفته نمیخواد عمل کنی، تیرویید بارداری هم میگیرم ولی سر حاملگی‌دومم تشخیص داده نشد و دارو نخوردم، حالا موندم عمل کنم یا دلیل زایمان زودرسم تیروییدم بوده

آى دى اينستاگرامم🥰: hamraz_abbasi    
سقط تو۳ماهه دوم دلیلش سپتوم رحمه بچت چن ماهش بود؟

۲۳ هفته بود، و کامل رشد کرده بود

دخترمو تو ۳۹ هفتگی به خواسته خودم سزارین شدم و هیچ مشکلی نداشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس ببین دکترت چی میگه

دوتا دکتر رفتم یکی میگه عمل کن اون یکی میگه نکن، دکتر غدد هم میگه به خاطر تیروییدت زایمان زودرس کردی، واقعا موندم چیکار کنم

یعنی کلا بچه نداری؟

یه سقط والان یکی دارم پدرم دراومدتازایمان دکترمم گفت برابعدی۵۰۵۰شایدبمونه شایدم نه مام ژن دوقلوزایی داریم میترسم دوقلوبشه براهمون کلاقیدشوزدم

🤪

یه سقط والان یکی دارم پدرم دراومدتازایمان دکترمم گفت برابعدی۵۰۵۰شایدبمونه شایدم نه مام ژن دوقلوزایی ...

آخی…خیلی سخته بچه اوردن تو این دوره و زمونه، خدا خودش کمک کنه و هر چی خیر و صلاح هست پیش رومون بذاره

آخی…خیلی سخته بچه اوردن تو این دوره و زمونه، خدا خودش کمک کنه و هر چی خیر و صلاح هست پیش رومون بذاره

انشااله من بخاطراینکه رحم دوشاخ بچه دوقلوروسقط میکنهه قیدشوزدم انشااله ایندفعه براتون مشکلی پیش نیاد

🤪

انشااله من بخاطراینکه رحم دوشاخ بچه دوقلوروسقط میکنهه قیدشوزدم انشااله ایندفعه براتون مشکلی پیش نیاد

ایشالا شما هم به خواسته دلتون برسین و اگه باردار شدین بدون مشکل زایمان کنین

2790
2823
2791
2779
2792