2777
2789
عنوان

ولی من هنوز خیلی جوونم

362 بازدید | 16 پست

من برای حرف نزدن 

برای تنها بودن 

برای نخندیدن 

برای اینکه تو این سن روحم بمیره زیادی جوونم 

میدونی حقیقتش 

دلم 

جوونی که نه 

بچگی کردن میخواد 

دلم از ته دل خندیدن میخواد 

آب بازی 

منچ

دلم پازل درست کردن میخواد 

دلم لوس شدن میخواد 

دلم میخواد یکی نگرانم شه 

من نمیخوام بزرگ باشم 

ازاین ادمِ بزرگ 

گاهی  یه حالی بپرسین 

گاهی بگین چیزی لازم نداری؟

دخترم کاری چیزی؟

عزیزم خسته نکن خودتو ...💔ولی هیچوقت....

میگما 

اینبار حتی صدامم که گرفته بود نپرسیدین چی شده خب اینکه دیگه مث چشای قرمزم آلرژی نبود 🙃

چقد دلم میخواد شناسناممو بردارم به همتون نشون بدم ببینین

من هنوز بزرگ نشدم 

من هنوز بهتون نیاز دارم ...🥀🥀💔💔

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم اسی منم💔

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

هممون همینیم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اسی منم💔

چقدر تو سن کم بزرگ شدن درده...

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هممون همینیم

نه عزیزم نه 

همه شرایطشون این نیس 

ماها خیلی گناه داریم

💔

🥲🥲🥲

منم از بزرگ شدن میترسم چون هیچکی و جز خانوادم ندارم

من حتی خانوادمم به معنای واقعی ندارم 

بزرگ شدن یعنی افزایش آگاهی 

و این هیچ ربطی به این نداره که تمام موارد بالارو انجام ندید و خودتون مانع خودتون بشید ‌(: 

شما انسان آزاد هستید هرکاری که بهتون حس خوب میده و به خودتون و بقیه آسیب نمیرسونه انجام بدید و خودتون رو محدود به سن نکنید 

☮️🤍

چقدر تو سن کم بزرگ شدن درده...

خیلیییییییی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

منم همینطور 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

حالمون خیلی بده 🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چقد میفهممت 

منم خیلی جوونم برا اینهمه مشکلو واسترس و ازین دکتر به اون دکتر و یه عالمه حسرت الکی میخندم متنفرم از وقتی قراره برم تو جمع اما به زور خودمو جمع جور میکنم بخدا هم سن و سالای من دائم تو عشق و حالن ای خدااا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بزرگ شدن یعنی افزایش آگاهی و این هیچ ربطی به این نداره که تمام موارد بالارو انجام ندید و خودتون مانع ...

من باخودم کنار اومدم با بقیه کنارنمیام اینکه تو این سن همه یه مستقل به تمام معنا بشناسنت و دیگه براکسی مهم نباشی سخته